Eski CHP'li isim Özlem Ağırman: Kılıçdaroğlu profesyonel yalancıdır

Eski CHP'li isim Özlem Ağırman: Kılıçdaroğlu profesyonel yalancıdır

CHP'den istifa ettikten sonra Gelişim ve Demokrasi partisini kuran Özlem Ağırman, Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

CHP'den istifa ettikten sonra Gelişim ve Demokrasi partisini kuran Özlem Ağırman, CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Ağırman paylaşımında 'Kılıçdaroğlu siyasi tarihimizin en profesyonel yalancılarından birisidir. Ona inanmayın, güvenmeyin. Karşınıza çıkıp gözlerinizin içine baka baka yalan söyler.' dedi.

 

İşte Ağırman'ın paylaşımı:

 

'Sevgili gençler,

Kılıçdaroğlu siyasi tarihimizin en profesyonel yalancılarından birisidir. Ona inanmayın, güvenmeyin. Karşınıza çıkıp gözlerinizin içine baka baka yalan söyler. Onu oraya getirenlerin özelliğidir bu.

Size, iktidara gelirsek bizi istediğiniz gibi eleştirebileceksiniz diyor ya! Büyük yalan, beni (isteyene twitlerimi gönderirim) 6 twitim için (bir tanesinde Kılıçdaroğlu'na yalancı diyordum) CHP disiplin kuruluna ihraç için gönderdiler, ben süreci beklemedim istifa ettim.

Yüzlerce genci Atatürkçü veya Muharrem İnce destekçisi diyerek CHP de ihraç ettiler yada uzaklaştırdılar. 

Kısacası demokrasi, güler yüz, sadece Kılıçdaroğlu'nun maskesi, şu anki danışmanları AKP den geçme, fetö eskileri. Sakın ola ki CHP yönetimini, Kılıçdaroğlu'nu Atatürkçü görmeyin. Daha ne numaralar yapacak göreceksiniz, siyasal İslam yerine Siyasal Aleviciliği devreye sokacaklar.

Oy iradesi siz gençlerin, karar sizin ama bunları bilerek sandığa gidin, siz geleceğimizsiniz, yalanla doğruyu ayırt etmeniz için yazdım bunları size.

Kanmayın, kandırılmayın, sorgulayın.'

 


 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.