Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'nun lüks tatil yorumu! 'Muhtemelen bir belediyeye yıkmıştır'

Eski CHP'li Mehmet Sevigen'den Kılıçdaroğlu'nun lüks tatil yorumu! 'Muhtemelen bir belediyeye yıkmıştır'

Seçim öncesi mutfakta poz veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, seçim sonrası lüks villada tatil yaptığı ortaya çıkmıştı. Kılıçdaroğlu'nun tatilinin faturasının nasıl karşılandığına ilişkin iddialar 'pes' dedirtti.

Seçim öncesi mutfakta poz veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, seçim sonrası geceliği 316 bin liralık lüks villada tatil yaptığı ortaya çıkarken, lüks tatilin faturasının nasıl karşılandığı merak konusu oldu.

Seçim süreci boyunca "mütevazı mutfağından" halka seslenen Kılıçdaroğlu'nun, kamera arkasındaki lüks hayatı pes dedirtti.

Büyük skandalı yorumlayan CHP'li eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, bomba açıklamalarda bulundu.

 

'BENİM İÇİN SÜRPRİZ DEĞİL'

 

Sabah'ın haberine göre; Kılıçdaroğlu'na sert eleştirilerde bulunan Sevigen, "Benim için sürpriz değil. Kemal Bey'i çok iyi tanırım. Kendini fakir gösterir, zengin yaşar. Kendisi hesap uzmanı olduğu için hesabı da muhtemelen bir belediyeye yıkmıştır" ifadelerini kullandı.

 

'MUTFAKTAN ALGI YAPTI'

 

Kılıçdaroğlu'nun eski avukatı Mustafa Kemal Çiçek, "Kılıçdaroğlu'nun samimiyetsizliği ortaya dökülmüştür. Mutfaktan algı yaptı. Reklam ajanslarının aklına uydu. Elektrik faturasını ödememe gibi şovlar yapıyordu. Halka "ben de sizdenim" imajı veriyordu. Seçim bitti, bir baktık ki Kılıçdaroğlu geceliği yüz binlerce liralık villalarda kalıyor" dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.