Eski CHP'liden büyük iddia! 'MİT Tırları belgesini Enis Berberoğlu'na Kılıçdaroğlu verdi'

Eski CHP'liden büyük iddia! 'MİT Tırları belgesini Enis Berberoğlu'na Kılıçdaroğlu verdi'

CHP eski Genel Sekreteri ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, MİT Tırları belgesini Enis Berberoğlu'na Kemal Kılıçdaroğlu'nun verdiğini iddia etti.

24 TV'de Esra Elönü'nün sunduğu, Arafta Sorular programının canlı yayın konuğu olan CHP eski Genel Sekreteri ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen, Kemal Kılıçdaroğlu'na ilişkin iddialarda bulundu.

 

Mehmet Sevigen şu ifadeleri kullandı:

 

"BELGELERİ KILIÇDAROĞLU VERDİ"


"Asıl tek adam bizde var. Korku İmparatorluğu kurmuştuk yıkacağım diye geldi şimdi en büyük Korku İmparatorluğunu kendisi kurdu. Bakın biz pandemi döneminde Kurultay yaptık değil mi? Hiç gerek yoktu buna. Hastalığın en yoğun döneminde maskelerle gittik bizim Onur Kurulu Üyelerini arkadan bir araca koyup götürdüler ve açık Havada yaptık kurulu. Bizim üçüncü yılımız geçiyor Kurultay yapmadık, Kemal Bey Kurultay'dan kaçıyor. Hastalık yok hastalık kalmadı, seçime de daha 1 yıl var. Neden kongre yapmıyor? Cumhuriyet tarihinde ilk defa CHP'de Grup Başkan Vekilleri atama ile göreve geldi. Böyle olursa parti içerisinde demokrasi o0lur mu? Size kim inanır.

Yönetim değişecek hiç bir şey yapmayacaksınız ama Enis Berberoğlu'nı içeri atıyorlar diye yürüyüş yapacaksınız. O yürüyüş Enis Berberoğlu için yapılmadı. Enis Berberoğlu'na verilen belgeyi kim verdi? Kemal Bey götürüp o belgeyi verdi. Enis Berberoğlu hapishanede konuşacak diye Kemal Bey o yürüyüşü Enis Berberoğlu konuşmasın diye yaptı. O belge, MİT Tırları belgesiydi. MİT Tırları belgelerini Enis Berberoğlu'na yayınlasın diye Kılıçdaroğlu verdi. Kılıçdaroğlu o belgeleri Bülent Tezcan'a da verdi. Bazıları bize kızıyor Kemal Beyi eleştiriyoruz diye. İktidara gidiyor diyorlar ama gitmiyor. Parti'nin Kemal Bey'den kurtulması lazım."

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.