Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'dan 23 nisan mesajı

Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan'dan 23 nisan mesajı

Eski İçişleri Bakanı Sadettin Tantan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir mesaj yayınladı.

İşte Tantan'ın 23 Nisan mesajı:

MECLİS 100. YILINI YAŞIYOR

Vatan topraklarının işgal altında kaldığı bir dönemde ülkenin zafer yolunu çizen Kurucu Meclis bu sene 100’üncü yılını yaşıyor. Yüce Meclis; memleket menfaatlerini koruyarak o dönemdeki emperyal güçler, nam-ı diğer "7 düvel"le savaşmış, kahraman Türk halkının düşünce mekanizması olmuş, vatanı emperyalist güçlerden kurtarmıştır.

KİMLİKSİZ SİYASET

Bugün gelinen noktada Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bir siyasi iradenin kendi ve yandaşlarının ve Türkiye’yi bölmek isteyen örgütlerin çıkarları uğruna kurucu felsefeden uzaklaştırılmaktadır. Türkiye Büyük Millet Meclisi işlevini kaybederek adeta kimliksiz bir siyasete tutsak edilmiştir.

KORONA GÖLGESİ
Tüm dünyayı saran koronavirüs tehtidi nedeniyle 100’üncü yılımızı hep birlikte kutlayamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Türk milletinin evlatları bu süreçte dahi Türk kimliğini ve kültürünü yok etmeye çalışan bu siyasi iradeye karşı 100 yıl önceki kurucu felsefe ruhu ile bağımsızık mücadelesini tekrardan yeşertmelidir. Muhtaç olduğu kudret, ulu önderin dediği gibi damarlarındaki asil kanda mevcuttur.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.