Eski İYİ Parti'li İbrahim Özkan: Akşener, AK Partili eski bakanlarla görüştü, 180 derece değişti

Eski İYİ Parti'li İbrahim Özkan: Akşener, AK Partili eski bakanlarla görüştü, 180 derece değişti

Eski İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, Meral Akşener'in, Togo Kuleleri'nde AK Partili Cemil Çiçek ve Abdulkadir Aksu ile görüştüğünü ve bu görüşmenin ardından muhalefetle iş birliğine bütün kapıları kapattığını söyledi.

İYİ Parti'de Genel İdare Kurulu'nda (GİK) seçimlere 81 ilde kendi adaylarıyla katılma kararının ardından çok sayıda istifa yaşanmıştı. İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen eski İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili İbrahim Özkan da, Meclis üyeleriyle birlikte İYİ Parti'den istifa etmişti. İbrahim Özkan'dan Meral Akşener'e yeni suçlamalar geldi. 

İbrahim Özkan, Halk TV'de katıldığı programda İYİ Parti'nin CHP'nin iş birliği tekliflerini reddetmesinin nedeninin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara'da bulunan Togo Kuleleri'nde eski AK Parti'li iki isimle yaptığı görüşme olduğunu ve bu görüşmeden sonra 180 derece dönüşüm yaşadığını iddia etti.

 

İşte Özkan'ın yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar:

 

"Çok üzerinde durulmadı ama ben söylemek isterim. Sayın Meral Akşener'in, Togo Kuleleri'ndeki AK Partili Cemil Çiçek ve Abdulkadir Aksu ile yaptığı görüşmeleri inceleyin. Muhalefette bulunan bir siyasi partinin genel başkanının, orada iki tane AK Partili eski bakanla ne görüştüğünü merak ediyorum. Benim kafam buradaki görüşmeye takılmış durumda.

Toplantıdan hemen sonra enteresan dönüşümler yaşandı. Mesela 26 Ağustos'ta Afyonkarahisar'a dönün. Ben oradaydım ve yerel dinamiklerde iş birliği yapılacağı söylendi. 2 gün sonra sayın Fatih Altaylı'nın programında yaptığı açıklamalara tamamen şoke oldum.

Muhalefetle iş birliğine bütün kapıları kapatır bir hale döndü. Orada ne olduğunu çözemedik ve biz de tabii ki komplo teorisyeni olduk. Biz bu dönüşümü seçmene de anlatamıyoruz. Ne oldu diye soruyor insanlar. Çünkü bu yerel seçimler çok önemli."


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.