Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı'ndan ülkücülere skandal sözler!

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı'ndan ülkücülere skandal sözler!

MHP'den ihraç edilen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Suat Başaran yayınladığı yazısında MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Devlet Bahçeli'nin yanında yer alan ülkücülere skandal sözler söyledi.

Nisan ayının başında MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, eski Ülkü Ocakları genel başkanları Servet Avcı, Suat Başaran ve Harun Öztürk'ün MHP'den ihraç edildiklerini açıklamıştı.

MHP'den ihraç edilen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Suat Başaran yayınladığı yazısında MHP Lideri Devlet Bahçeli ve Devlet Bahçeli'nin yanında yer alan ülkücülere skandal sözler söyledi.

 

MHP DIŞINDAKİ PARTİLERLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDEYDİ

 

Ülkü Ocakları genel başkanlığı yapmış ve MHP içerisinde yer almış biri olan Suat Başaran'ın ihraç edilmesinin gerekçesi olarak MHP dışındaki partilerle işbirliği gösterilmişti.

Suat Başaran ve yanındaki ekibi, önceki seçimlerde Devlet Bahçeli'nin aksine CHP ve Millet ittifakı etrafında yer almış, belediye seçimlerinde de Ekrem İmamoğlu'na oy verebileceğini söylemişti.

MHP'DE BULUNANLARIN ÜLKÜCÜLÜĞÜNÜ SORGULAYAN BAŞARAN İMAMOĞLU'NA DESTEK VERMİŞTİ

Başaran, 20 Mayıs 2019'da 

İstanbul’da İmamoğlu’na sıcak bakmamın nedeni partisi değil, kişiliğidir... Onu milliyetçi bir babanın, İslâm imanına sahip, mukaddes değerlerine saygılı, sosyal demokrat  oğlu olarak görüyorum... Yanılmış olabilirim...
Bir tarafta şehre ihanet ettiklerini birinci elden itiraf eden bir zihniyet, diğer tarafta aşina olduğum bir çevreden gelen ve hakkı elinden alınmış yeni bir yüz...
Tabii ki, ikinciyi tercih ederim…

ifadelerini kullanmıştı

 

BAHÇELİ'NİN YANINDA OLANLARI ÜLKÜCÜ OLMAMAKLA İTHAM ETTİ

 

Bu ve benzeri MHP dışı faaliyetler yüzünden partiden ihraç edilen Başaran, yayınladığı yeni yazısında Bahçeli'nin yanında olanları ülkücü olmamakla itham etti.

Bahçeli'yi anladıklarını bu yüzden muhalif olduklarını söyleyen Başaran, Bahçeli’nin yanında yer alan ülkücülere 'ülkücü fikriyat ile illiyetiniz' kalmadı demesi tepkilere neden oldu.

Başaran'ın MHP yönetimine ve Bahçeli'ye muhalifliği biliyordu. Bu muhalifliğin parti içerisinde yapılmadığı ve MHP dışındaki partilerle teması da biliniyordu.

 

İşte Başaran'ın o skandal yazısının ilgili kısmı;

 

'Bizleri en acımasız şekilde eleştiren ve farklı yerlerde gözü olmakla suçlayanlar; sahi sizler karşı karşıya kalınan tehlikenin farkında mısınız?

Bizler Devlet Bey’i, çok iyi anlıyoruz ve bu sebeple muhalifiz ona.

Ülkücü fikriyata muhalif olmama adınadır Devlet Bey’e muhalefetimiz.

Siz ise, onu halen anlayamıyorsunuz.

Ya da ülkücü fikriyatla illiyetiniz kalmamış, farkında değilsiniz.

Neden mi?

İsterseniz, gelin tartışalım.

Özel; birebir…

Var mısınız?"

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum