Eski Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk'ün ipliğini fena pazara çıkardı: "FETÖ'cülerle g.t g.teydi"

Eski Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk'ün ipliğini fena pazara çıkardı: "FETÖ'cülerle g.t g.teydi"

Kemal Öztürk’ün tartışma yaratan açıklamalarına Yeni Şafak’ın eski yazarlarından Ali Murat Güven’den olay yaratacak bir karşılık geldi.

Anadolu Ajansı’nın eski Genel Müdürü olarak görev yapmış olan Kemal Öztürk, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın basın danışmanı olduğu yıllara ait çarpıcı bilgiler paylaşmıştı.

 

 

Kemal Öztürk bugün muhalif bilinen bazı gazetecilerin, o dönemlerde yöneticisi oldukları gazetenin ertesi günkü manşetini kendisine talep etmeden gönderdikleri açıklamasını yapmıştı.

 

 

Kemal Öztürk bu açıklamada, "Bugün çok bağımsız ve çok özgür gazetecilik yaptığını söyleyen arkadaşlarımız, ben istemeden ertesi günün gazete manşetini bana gönderiyordu, uygun mudur diye soruyordu öyle yayınlıyordu. Bugün meydan okuyanların şerecesini iyi biliyorum ama bende kalacak" demişti.

 

 

Kemal Öztürk’ün tartışma yaratan açıklamalarına Yeni Şafak’ın eski yazarı Ali Murat Güven’den de dikkat çeken bir karşılık geldi.

 

 

İsim vermeden Öztürk’ü eleştiren Güven, Öztürk’ü “yavaş yavaş muhalif mücahit pozlarına bürünen adam” olarak nitelendirdi.

 

 

Öztürk’e “hedonist ve düşük ahlaklı” diyen Güven, paylaşımında Öztürk’ün Yeni Şafak’ta çalıştığı dönemde haberleri beğenmediği belirterek, “Hiçbir şey üretmeden, bütün gün oturup karı kızla telefonda muhabbet ederek en yüksek maaşı o alıyor. Gönderdiğim haberlere ‘O haber küçük ben ona gitmem, beni daha büyük habere gönder’ diyerek itiraz ediyor” ifadelerini kullandı.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.