Esmer çiftin bebekleri bembeyaz doğunca ortalık karıştı!

Esmer çiftin bebekleri bembeyaz doğunca ortalık karıştı!

Meksikalı esmer çift Meksikalı çift Edith ile Raul’un ikinci bebekleri bembeyaz doğdu, anne baba şoku yaşadı.

Her ne kadar her insan farklı tip, boy ve kiloya sahip olsa da genetik bir Rus ruleti değildir. Ebeveynlerin çoğu çocuklarının kendilerine benzemesini beklerler, ancak bazı durumlarda ebeveynleri şoke eden mucizelerin gerçekleşmesi de çok sıradışı değildir.

cocuklar-1.JPG

Meksikalı çift Edith ile Raul’un başına gelen de tam olarak buydu. Sülaledeki tek albino kişi olmasa da Tatiana doğumuyla birlikte ailesini çok şaşırttı desek yalan olmaz.

cocuklar-2.JPG

2014 yılının haziran ayında, Edith Garcia ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. 2013 yılında, yeni bir çocukları olacağının haberini alan Edith Garcia ve eşi Raul büyük bir mutluluk yaşadılar. Mariah adında bir kızları olan çift, ona bir kardeş geliyor olmasının heyecanını tüm aile olarak yaşadılar. 

Her ne kadar her insan farklı tip, boy ve kiloya sahip olsa da genetik bir Rus ruleti değildir. Ebeveynlerin çoğu çocuklarının kendilerine benzemesini beklerler, ancak bazı durumlarda ebeveynleri şoke eden mucizelerin gerçekleşmesi de çok sıradışı değildir. Meksikalı çift Edith ile Raul’un başına gelen de tam olarak buydu. Sülaledeki tek albino kişi olmasa da Tatiana doğumuyla birlikte ailesini çok şaşırttı desek yalan olmaz.

cocuk-3-001.JPG

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.