'Etek altı' arşivi çıkan sapık komiserin cezası belli oldu

'Etek altı' arşivi çıkan sapık komiserin cezası belli oldu

Kadınların etek altı fotoğraflarını çeken ve bunu telefonunda arşivleyen komiser S.E'ye 6 yıl 3 ay hapis cezası ve 16 bin lira adli para cezası verildi.

İstanbul Kağıthane'de bir zincir markette gerçekleşen olayda komiser S.E, market çalışanı G.E. isimli kadını raflardaki ürünlerin tarihlerini kontrol ettiği sırada takip ederek etek altı fotoğraflarını çekti. Durumu marketteki erkek çalışan olan F.B fark etti ve polise bildirdi.

Polis kontrolünde S.E'nin cep telefonu ve bilgisayarında yüzleri görünmeyen başka kadınların etek altı fotoğrafları ve çocuk müstehcenliği içeren fotoğrafların olduğu tespit edildi.

S.E kadınların etek altı görüntülerini çektiği gerekçesiyle 17 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Tutuksuz yargılan S.E.’nin 9’uncu duruşması görüldü.

Mahkeme, sanık S.E.'ye “Özel hayatın gizliliğini ihlal etme” suçundan 3 yıl hapis cezası verdi. Cezada indirim uygulayan mahkeme sanığın 2 yıl 6 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasına karar verdi.

Müşteki C.G. ile uzlaştığı gerekçesiyle ceza verilmesine yer olmadığına hükmeden mahkeme diğer müşteki G.E.'ye yönelik ‘cinsel taciz' suçundan 6 ay hapis cezasında indirim uygulayarak 5 ay hapis cezasıyla cezalandırılmasın ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verdi.

Mahkeme, ‘Çocukların Kullanıldığı Müstehcen Ürünleri Ülkeye Sokma, Çoğaltma, Satma, Depolama, Bulundurma ve Kullanıma Sunma’ suçundan verdiği 4 yıl hapis cezasında indirim uygulayarak 3 yıl 4 ay hapis ve 16 bin 660 lira adli para cezası verdi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.