Ethem Sancak: 'Onun ağzını kırmak lazım'

Ethem Sancak: 'Onun ağzını kırmak lazım'

BMC Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Ethem Sancak, Suriye'deki gelişmelere ilişkin çarpıcı mesajlar verdi.

BMC Yönetim Kurulu Başkanı İş insanı Ethem Sancak, Suriye'deki son gelişmelere ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

 

"İdlip bir düğüme dönüştü. Asya kuvvetleri ile Atlantik kuvvetlerinin boy ölçüştüğü bir saha. Stratejik ortağımızı doğru seçeceğiz. Oyuna gelmeyeceğiz" diyen Sancak, şöyle devam etti:

 

"ABD bizi hep aldatmaya çalışıyor. Hatta Jeffrey bizim Mehmetçiğimizden 'şehit' diye bahsetmiş. Onun ağzını kırmak lazım. Onlar Mehmetçiğimizi şehit edenlerdir. Ağzına alamazlar. İdlib, Irak, Yemen... Bunlar da cephesidir. Asya uygarlığı galip gelecektir."

 

Ethem Sancak, Altay Tankı'ndaki son duruma ilişkin de bilgiler paylaştı. Sancak şöyle devam etti:

 

"Müjde! 600 beygirlik milli motoru yaptık. Milli tank taşıyıcı araçların motorunu yaptık ve kullanmaya başladık. Artık tanklarımızı yabancı şirketler taşımayacak. 36 aya kadar milli tank motorumuzu da yapacağız. Bu motor haklarımız da kullanılacak. Milli muharip uçaklarımızda kullanılacak. Ayrıca ileride yapacağımız milli uçak gemisinde de kullanılacak.18 ay içinde Arifiye'de üreticeğimiz 40 tankı ordumuzu hizmetine vereceğiz.Kılıçdaroğlu'nun Tank-Palet Fabrikası'na saldırmasının iki nedeni var.Birincisi, Türkiye'nin milli tank üretmesini engellemek.İkincisi, Türkiye-Katar işbirliği bozulsun isteniyor."

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum