Ethem Sancak, Vatan Partisi'ne neden katıldı?

Ethem Sancak, Vatan Partisi'ne neden katıldı?

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldığı canlı yayında Ethem Sancak'ın Vatan Partisi’ne neden katıldığını açıkladı.

Tv100'e yayınına canlı bağlanan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ethem Sancak'ın Vatan Partisi'ne katılmasıyla ilgili konuştu.

Perinçek, Ethem Sancak'ın Vatan Partisi'ne katılmasıyla ve Sancak'ın şirketinde 3 tane partilinin olduğu şeklindeki iddiayla ilgili 'Ethem Sancak'ın şirketinde etkili 3 tane partili yok. İlk defa senden duyuyorum. Olsa bilirim. Olsa seviniriz tüm şirketlerde.' dedi.

 

SANCAK NEDEN VATAN PARTİSİ'NE KATILDI?

 

Perinçek kendisine yöneltilen 'Ethem Sancak Vatan Partisi’ne neden katıldı?' sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

 

'Ethem Sancak Vatan Partisi’nin programını, tüzüğünü ve özellikle Ergenekon-Balyoz döneminden başlayarak 2000’li yıllardaki mücadelesini benimsediği, bununla özdeşleştiği ve geçmişini bildiği için Vatan Partisi’ne katılıyor. Ethem Sancak Vatan Partisi'nin Merkez Karar Kurulu üyeliğini yaptı, geçmişte Başkanlık Kurulu üyeliğini yaptı, Diyarbakır İl Başkanımızdı. PKK'nın kurşunlarına hedef oldu. Onun da güzel imtihanlardan geçmiştir. 7 ateşten geçerek buraya gelmiştir. Siyasette de çok önemli tecrübeler kazanmıştır. O tecrübelerin sonunda Türkiye'ye Vatan Partisi'nde hizmet edeceğini gördü ve katılıyor. Vatan Partisi'nin gelecekteki hükümetinde Ethem bey yer alacak. Başarılı bir hükümet üyesi olacaktır.'

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.