Etiketlerle algı yapan Mahir Akkoyun'a kontra atak! 'Apo özgür kalsın mı?' 'Oğlun erkek arkadaşı ile evlensin mi?'

Etiketlerle algı yapan Mahir Akkoyun'a kontra atak! 'Apo özgür kalsın mı?' 'Oğlun erkek arkadaşı ile evlensin mi?'

CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki İzdoğa şirketi çalışanı olduğu ortaya çıkan Mahir Akkoyun'un etiket operasyonuna karşı bir grup tasarımcı dikkat çeken etiketler hazırladı.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde algoritmalarla muhalif paylaşımları ön planda tutan Twitter'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin üzerinde fotoğraflarının bulunduğu çıkartmaların hazırlanarak dağıtıldığı, bu çıkartmaların bazı marketlere ve halkın yoğun bulunduğu yerlere yapıştırıldığı belirlendi.

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmada sosyal paylaşım sitesi Twitter'da yayınlanan çıkartmaların "mahirgra" rumuzlu Twitter hesabının sahibi tarafından dolaşıma sokulduğu tespit edildi.

 

eti.JPG

 

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÇALIŞANI ÇIKTI

 

Polisin yaptığı çalışmada hesabın 27 yaşındaki Mahir Akkoyun'a ait olduğu, şüphelinin İzmir'in Gaziemir İlçesinde yaşadığı ve grafiker olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketlerinden İzdoğa Çevre Koruması İyileştirilmesi Müşavirlik ve Proje Hizmetleri şirketinde çalıştığı ortaya çıktı.

Mahir Akkoyun'un etiket operasyonuna karşı bir grup tasarımcı dikkat çeken etiketler hazırladı.

 

b-038.JPG

i-031.JPG

 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, Selahattin Demirtaş, Mazlum Kobani, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu'nun olduğu etiketlerdeki çarpıcı ifadeler dikkat çekti.

 

u-032.JPG


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.