Evde büyü var diyerek..

Evde büyü var diyerek..

ADANA'da 36 yaşındaki Özlem Sökmen, evine gelip 'Burada büyü var' diyerek dua edeceğini söyleyen dolandırıcıya 25 gram ağırlığındaki bileziğini kaptırdı.

Olay, Seyhan İlçesi'nde meydana geldi. Evinde temizlik yapan 1 çocuk annesi Özlem Sökmen, zil çalınca kapıyı açtı. 


İddiaya göre, 25 yaşlarındaki bir genç, kapıyı açan Sökmen'e, "Bu evde büyü var, sen çok sıkılmışsın" diyerek içeri girdi. Ardından da Sökmen'in koltuğa oturmasını isteyerek dua edeceğini söyledi. Bu sırada Sökmen'den kolundaki altın bileziği çıkartmasını isteyen dolandırıcı, bardağa doldurduğu suyu da 'okunmuş' diyerek kadına içirdi. Dolandırıcı, Sökmen'in çıkarttığı 25 gram ağırlığındaki bileziği de bardağın üzerine koyup, "Sen şimdi odaya geç, karnını ovala içindeki sıkıntıyı at geri gel' diyerek yatak odasına gönderdi. 5 dakika karnını ovaladıktan sonra dışarı çıkan Özlem Sökmen, bilezik ve dolandırıcıyı göremeyince durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, parmak izi alıp dolandırıcıyı yakalamak için çalışma başlattı.
 
Olayın şokunu yaşayan Özlem Sökmen, "Eşim inşaatlarda su tesisatı yapıyor, çocuğumuzun eğitimi için yaptığımız birikimdi o bilezik. Nasıl kandım hala anlayamıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.