Evde tiyatro keyfi

Evde tiyatro keyfi

Türkiye, salgınla mücadele edip eve kapandığı bu zor günlerde Tiyatro Ak’la Kara perdelerini online olarak seyircilerine açıyor. Sanatseverler her yeni güne yeni bir oyunu online olarak izleyebilecek.

İlk olarak geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden değerli sanatçı Levent Ünsal’ın da rol aldığı “Patron Kim” oyunuyla  Tiyatro Ak’la Kara internet sitesinde yayında yer alıyor. Oyunda; Ece Uslu, Savaş Özdural, Nazan Diper, Mustafa Dinç,Bahadır Vatanoğlu, Pelin Turancı, Ilgın Angın, Taylan Atlıhan ve Lütfi Birses gibi oyuncular da rol alıyor.

 

 

 

Carlo Goldoni’nin “İki Efendinin Uşağı” adlı oyunundan uyarlanan oyun 1980’lerin Türkiye’sini fon olarak benimserken ana hikâyeye bağlılığını sürdürüyor. İkiz erkek kardeşi, sevgilisi tarafından öldürülen Begüm, ailesine borcu olan mafya babasından alacağını tahsil etmek için erkek kardeşinin kılığına girerek Beyoğlu’na gelir.

 

 

Sevgilisi Furkan’la gerçek kimliklerini herkesten saklamak zorunda oldukları için hem birbirlerini ararlar hem de birbirlerinden kaçarlar. İki sevgilinin birbirlerinden habersiz Tufan’ı kendilerine yardımcı olarak tutması ise işleri iyice karıştırır.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.