Evi için İBB'ye başvuran Armağan Çağlayan isyan etti

Evi için İBB'ye başvuran Armağan Çağlayan isyan etti

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından evinin dayanıklılığına baktırmak isteyen ve belediyeye başvuran ünlü sunucu Armağan Çağlayan isyan etti.

Ünlü sunucu Armağan Çağlayan, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından evinin dayanıklılığına baktırmak istedi.

Belediyeye başvuran ve "1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz" cevabını alan Çağlayan isyan etti.

Bir süredir kanserle mücadele eden ve bu süreçte evinde dinlenmeye çekilen başarılı televizyoncu ve sunucu Armağan Çağlayan da deprem sonrası oturduğu evi kontrol ettirmek için belediyeye başvurdu.

 

‘EVİMİ KONTROL ETTİRMEYİ BAŞARAMADIM’

 

Depremlerin ardından İstanbul’da oturduğu evin depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmek isteyen Çağlayan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda belediyeye başvurduğunu ancak defalarca kez olumsuz cevap aldığını söyledi.

Yaşadığı duruma sitem eden Çağlayan, “Bir de şöyle bir şey var. İstanbul’da oturduğum evi kontrol ettirmek için defalarca belediyeye başvurdum. Her seferinde aynı yanıtı aldım: ‘1999 depreminden sonra yapılan binalar sağlam, onları kontrol etmiyoruz!’ Ve kontrol ettirmeyi başaramadım” dedi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.