Evlilik fuarının sürprizi: Kına türküsü söyleyen robotlar!

Evlilik fuarının sürprizi: Kına türküsü söyleyen robotlar!

Bu yıl 17-19 Ocak tarihleri arasında Lütfi Kırdar’da yapılacak 'Evlilik Fuarı'nın sürprizi kına gecelerinde kına tepsisi taşıyan ve kına türküsü söyleyen robotlar olacak.

18 yıldır evlenmek isteyen çiftlerin ihtiyacı olan her şeyi, aynı çatı altında bir araya getiren ‘Evlilik Hazırlıkları ve Düğün Ekipmanları Fuarı,’ bu yıl da düğün hazırlığı yapan çiftleri ve sektör temsilcilerini buluşturacak. Bu yılki temasını ‘doğaya dönüş’ olarak belirleyen fuar, evleneceklere tüm ihtiyaçlarını bir arada sunmakla kalmıyor, trendler konusunda da yol gösteriyor. Fuarda her yıl birçok yeniliği katılımcılarla buluşturan organizasyon, bu yıl da ses getirecek bir sürprize imza atacak.

 

ROBOTLAR İLGİ ODAĞI OLACAK

 

Her geçen gün daha popüler hale gelen kına gecelerine 2020 yılında robotlar damga vuracak! Fuarın en eski katılımcılarından olan, sektörün önde gelen firmalarından Erol Yıldırım Kına Organizasyon’un standında ziyaretçilerle buluşacak olan robotlar, bu yıl kına gecelerinin en büyük eğlencesi olacak. Akın Robotics tarafından üretilen robotlar; kına gecelerinde tepsi taşıma, kına türküsü ‘Yüksek Yüksek Tepeler’i söylemenin yanı sıra dans ekibiyle beraber kına dansı da yapabilecekler.

 

 

3 gün sürecek organizasyonda ziyaretçi çiftler, aradıkları tüm materyalleri bir arada bulabilecekler, fiyat karşılaştırması yapabilecekler, yeni trendleri takip edebilecekler ve fuara özel çeşitli kampanyalardan yararlanabilecekler.

 

8 bin metrekarelik alanda gerçekleşecek ve yaklaşık 120 firmanın katılacağı Evlilik Fuarı’nı 30 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.   

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.