EYT'lilere müjde! Yeni sistem önerisi Erdoğan'a sunuldu

EYT'lilere müjde! Yeni sistem önerisi Erdoğan'a sunuldu

Önceki gün yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a EYT'liler ile ilgili yeni bir sistem önerisi sunuldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin önceki gün yapılan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında önemli mesajlar verdi.

MYK toplantısında, son bir haftada iki İYİ Partili milletvekilinin istifa etmesi de gündeme geldi.

Erdoğan’ın konuya ilişkin, “Filan partiden gelecek oya değil kendi işimize bakıyoruz. Ancak oradaki mevcut hareketlilik yarın istikametini bize çevirirse biz onu elbette ayrıca değerlendiririz. Kaldı ki biz doğru işler yaptıkça onlar gelmese bile tabanları bize gelir” değerlendirmesini yaptığı kaydedildi.

MYK’da, bugün yapılacak TBMM grup toplantısında ikisi İYİ Parti’li toplam beş belediye başkanının AK Parti’ye katılacağı ve parti rozetlerinin Erdoğan tarafından takılacağı bilgisi de paylaşıldı.

Bu arada Erdoğan’ın MYK’da son üç haftadır yapıldığı şekilde Meclis grup toplantılarının, salı yerine çarşamba günü yapılması yönünde planlama yapılması talimatını verdiği öğrenildi.

 

YENİ EYT ÖNERİSİ

 

Toplantıda bir milletvekilinin emeklilik yaşıyla ilgili sıkıntıları dile getirdiği, emeklilikte yaşa takılanların çalışmaya devam etseler bile maaşlarının düşmemesi için yeni bir sistem kurgulanması önerisinde bulunduğu belirtildi.

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.