Facebook Messenger'da olup Whatsapp'ta olmayan 5 özellik

Facebook Messenger'da olup Whatsapp'ta olmayan 5 özellik

Online mesajlaşmada Whatsapp ilk akla gelen çözüm. Ancak Facebook Messenger'da Whatsapp'ta yapamadığınız birçok şeyi yapabileceğinizi biliyor musunuz? İşte bir kısmı şu anda kullanılabilen, bir kısmı da yakın zamanda Türkiye'ye gelecek 5 farklı özellik!

VİDEOLU GÖRÜŞME YAPABİLİRSİNİZ


Whatsapp’ta sesli konuşma başladı ancak videolu görüşmeye henüz geçilmedi. Facebook Messenger’da bu özellik var. Yapmanız gereken görüşmek istediğiniz kişiyle bir konuşma penceresi açıp sağ üst köşedeki video ikonunu tıklamak. 


BİRİNE PARA GÖNDEREBİLİRSİNİZ

Birçok ülkede Facebook üzerinden Visa ve Mastercard’la uyumlu hesaplara para gönderme özelliği başladı. Yakında Türkiye’ye de gelmesi bekleniyor. 


HAREKETLİ FOTOĞRAFLAR GÖNDEREBİLİRSİNİZ

Facebook’ta hareketli fotoğraflar göndermek de mümkün. Malum, devir GIFF devri... Konuşma penceresinde daha fazla ikonunu tıklayın, uygulama içi birkaç hızlı kurulum sonrası arkadaşlarınızla GIFF’leri paylaşın. 


MARKALARLA KONUŞUN

Diyelim aldığınız bir üründen memnun kalmadınız veya gitmek istediğiniz restoranın adresini bulamıyorsunuz. Facebook Messenger’da markalarla da online olarak konuşabilirsiniz. 


SESLİ ASİSTANI KULLABİLİRSİNİZ

Facebook M, bir nevi Facebook’un Siri’si... Tam olarak çalışmalar bitince Siri’den kat be kat daha başarılı olacağı iddia ediliyor. Şimdilik sadece San Francisco’da küçük bir bölgede test ediliyor, yakında 700 milyon kullanıcının hizmetine açılacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.