Fahiş fiyat ve stokçuluk denetimi! Ağrı'da A101'in 5 şubesi mühürlendi

Fahiş fiyat ve stokçuluk denetimi! Ağrı'da A101'in 5 şubesi mühürlendi

Ağrı'da fahiş fiyat, stokçuluk, hijyen ve düzen denetimi sonrasında market zinciri A101’in 5 şubesi Belediye tarafından mühürlendi.

Ağrı merkeze bağlı Fırat Mahallesi, 29 Ekim Caddesi ve Yüzüncü Yıl Mahellesi’nde bulunan market zinciri A101’in 5 şubesi Ağrı Belediyesi tarafından mühürlendi.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın talimatıyla marketlerde yapılan denetimler sonrasında A101’e bağlı 5 şubenin mühürlendiği öğrenildi.

Öte taraftan Ağrı Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Ağrı merkezde market ve işyerlerinde zabıta ekipleri tarafından düzenli olarak yaplan denetimlerde, gramaj kontrolü, raf-kasa fiyatlarının uygunluğu, hijyen ve düzen denetimleri, son kullanım tarihi denetimleri kontrolü, fahiş fiyat, stokçuluk vb. alanlarda denetimler gerçekleştirilmiştir” denildi. A101’e ait 5 şubenin mühürlenmesinin de bu kapsamda gerçekleştirildiği öğrenildi. Ağrı Belediyesi Twitter hesabından şu açıklama yapıldı: “Bugün gerçekleştirmiş olduğumuz denetimlerde şartları taşımayan 5 zincir market şubesi mühürlenerek, faaliyetlerine ara verilmiştir. 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.