Fashion Week İstanbul etkinlik takvimi belli oldu

Fashion Week İstanbul etkinlik takvimi belli oldu

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul İlkbahar/Yaz 2020 sezonu bu sene 8-11 Ekim 2019 tarihleri arasında Zorlu PSM'de gerçekleşecek. Heyecanla beklenen etkinlik, aynı zamanda İstanbul'da moda haftasının 10. yılını kutlayacak.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, 14. sezonunda ‘Together' teması ile moda endüstrisinin tüm paydaşlarını güçlerini birleştirmeye ve tek bir moda platformu etrafında yaratıcılığı paylaşmaya davet ediyor.

 

Her yıl iki defa, uluslararası moda takvimi doğrultusunda düzenlenen moda haftasının takviminde moda endüstrisinin tecrübeli isimlerinin yanı sıra, yetenekli genç tasarımcılar da ağırlıklı olarak dikkat çekiyor. Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, marka ve tasarımcıların İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonlarının yanı sıra günümüz moda endüstrisine alternatif bakış açıları sunan konuşmalar ve panellerle de zenginleşecek.  

 

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul ile eş zamanlı ve aynı mekânda gerçekleşen, 5 yıldır yerli ve yabancı satın alma sorumlularını, genç moda girişimcilerini, moda basını mensuplarını bir çatı altında buluşturan ve yeni işbirliklerine zemin hazırlayan The Core İstanbul, bu sezon 10-11 Ekim tarihleri arasında misafirlerini ağırlayacak.

 

20'nin üzerinde markanın yanı sıra 10'a yakın tasarımcının da katılımıyla moda endüstrisine güncel ve yaratıcı çözümler sunan The Core Istanbul, bu sezon "Meet the Talents" alanında genç ve yetenekli Türk tasarımcıların hazırladıkları, sınırlı sayıda tasarımı da sektör profesyonelleri ile buluşturacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.