Fatih Altaylı: 'İmamoğlu'nun vizyonu yok, Yavaş daha güvenilir'

Fatih Altaylı: 'İmamoğlu'nun vizyonu yok, Yavaş daha güvenilir'

Gazeteci Fatih Altaylı, İBB ve ABB Başkanları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için, "Ne Ekrem İmamoğlu’nun ne de çevresinin böyle bir vizyona sahip olduğunu düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

Büyük umutlar bağlanan ve seçilmesi halinde çok şeyin değişeceğini bekleyen İstanbullular hayal kırıklığı yaşıyor. Millet ittifakı tarafından bile eleştiri yağmuruna tutulan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kamuoyunda güvenirliliğini gittikçe kaybediyor.

Son olarak değerlendirmelerde bulunan gazeteci Fatih Altaylı'da, Ekrem İmamoğlu için "...Ekrem İmamoğlu’na bayıldığımı söyleyemeyeceğim. Mansur Yavaş’ı daha güvenilir, kendime daha yakın buluyorum. Ekrem İmamoğlu için bende o his yok." ifadelerini kullandı.

"İMAMOĞLU'NA BAYILMIYORUM"

Gazeteci Adem Metan’ın sorularını yanıtlayan Fatih Altaylı futboldan siyasete gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Altaylı, Metan'ın "İstanbul’un yönetimini başarılı buluyor musunuz?" sorusuna şu yanıtı verdi:

“Ekrem İmamoğlu’na bayıldığımı söyleyemeyeceğim. Mansur Yavaş’ı daha güvenilir, kendime daha yakın buluyorum. Ekrem İmamoğlu için bende o his yok. Ben büyük, dev projelere karşıyım; her projenin büyük olması gerekmez, her büyük proje insanları mutlu etmez. Ben insanları mutlu edecek projelere inanırım ama insanlara da iyi şeyler sunmak lazım. Ne Ekrem İmamoğlu’nun ne de çevresinin böyle bir vizyona sahip olduğunu düşünmüyorum.”

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.