Fatih Erbakan'dan olay yaratan cinsellik açıklaması

Fatih Erbakan'dan olay yaratan cinsellik açıklaması

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, katıldığı bir programda çocuk yaştaki evliliklerle ilgili skandal açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Biz10 TV'de Zeynep Uzun'un konuğu oldu. Erbakan, çocuk yaştaki evliliklerle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Anadolu'da yıllardan beri 14, 15, 16 yaşında evliliklerin olduğunu ve bu insanların mutlu yuvalar kurduklarını belirten Erbakan, '15 yaşında biri cinsel olgunluğa eriştiğine göre rızası geçerlidir. Şimdi yine o yaşlarda karşılıklı rıza ile, anne babalarının rızalarıyla evleniyor gençler. Bu evlilikten çocukları oluyor fakat 8 sene, 10 sene sonra polis gelip 'Erken yaşta kız çocuğunu alıkoydun' diyerek babayı alıp hapse götürüyor. Bu şu anda Türkiye'de uygulanan bir olay.' dedi.

 

 

Erbakan'ın bu açıklamalarına sosyal medya kullanıcılarından da tepki gecikmedi.

 

İşte gelen tepkilerden bir kaçı;

 

fatih-erbakan-siyasetcafe47.JPGfatih-erbakan-siyasetcafe.JPG

 

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DE BENZER BİR SKANDAL YAŞANMIŞTI

 

Geçtiğimiz günlerde Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven de, Akit TV'de katıldığı Derin Kutu programında skandal ifadeler kullanmış, 12-17 yaş aralığındak kızların doğum yapmaya en müsait yaş aralığında olduğunu belirtmişti.

Özgüven, 'Süperman diye bir şey yok hayal kahramanı ama, süper kadın diye bir ırk var. Ve bu da 13-16 yaş arasında, istediğiniz doktora sorun. 12-17 de olur. Muazzam rejenerasyon kabiliyeti var, vücudu mükemmel. Bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş. Yani ben diyorum ki; erkekler olsun, kadınlar olsun, biraz zekamızı koyalım.'  demişti.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.