Fatih Portakal: Başak Demirtaş aday olursa bay bay Ekrem İmamoğlu

Fatih Portakal: Başak Demirtaş aday olursa bay bay Ekrem İmamoğlu

Muhalif gazeteci Fatih Portakal, Başak Demirtaş'ın İBB başkanlığı için aday olma ihtimalini değerlendirdi ve "Başak Demirtaş, İstanbul'dan aday gösterilecek olursa bay bay Ekrem İmamoğlu" dedi.

AK Parti, İstanbul'da Murat Kurum, Ankara'da Turgut Altınok'u; CHP ise İstanbul'da Ekrem İmamoğlu, Ankara'da ise Mansur Yavaş'ı aday gösterecek.

DEM Parti'nin İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nu desteklemesini isteyen CHP'ye, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'tan bir sürpriz geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) başkanlığına aday olacağı iddialarına ilişkin açıklama yapan Başak Demirtaş, "Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden (DEM Parti) bize bir öneri gelmedi ama halk ister, partimiz de uygun görürse, demokrasi ve toplumsal barışın önünü açacağına inanırsak düşünebiliriz. Birilerine kazandırmak veya kaybettirmek için değil, İstanbul'da kazanmak için yarışa gireriz ve iddialı oluruz." şeklinde konuştu.

 

 

'BAY BAY İMAMOĞLU'

 

Fatih Portakal, Sözcü TV'deki canlı yayınında Başak Demirtaş'ın aday olma ihtimalini değerlendirdi.

Dikkat çeken ifadeler kullanan Fatih Portakal, "Başak Demirtaş, İstanbul'dan aday gösterilecek olursa, ihtimal dahilinde, bay bay Ekrem İmamoğlu. Bu kadar net, sonuç ortada. Veya DEM Parti, CHP'ye aba altından sopa gösteriyor olabilir." dedi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.