Fatih Portakal CHP'ye ayar veriyor

Fatih Portakal CHP'ye ayar veriyor

FOX TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal, CHP’deki değişimi yakından takip ediyor. Portakal, CHP’deki son gelişmeler hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar;

Fatih Portakal Twitter’dan CHP'nin olağanüstü kurultay süreci hakkında paylaşımlar yaptı ve önemli mesajlar verdi. Portakal, “Güvenilir isimlere ihtiyaç var” dedi.

İşte Portakal'ın yaptığı açıklama şöyle;

Ana muhalefetin durumu: Bir tarafta koltuğa malıymış gibi tutkuyla bağlı olup delegeye topu atan bir lider, diğer tarafta bir daha karşısına rakip olarak çıkmam diyen partili.

fatih-portakal-siyasetcafe.jpg

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, “Olağanüstü Kurultay için gerekli olan yeter sayıda imza an itibariyle toplanmıştır. Görmek isteyen MYK üyemiz “yarın saat 11.00’e kadar” değil istediği saatte imzaları görebilir” demişti.

CHP'DEN İLK AÇIKLAMA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek, "Bizim örgütlerimizle yürüttüğümüz çalışmalar sonucunda maksimum toplanabilecek imzanın 450-470 civarında olduğu ortaya çıkıyor." demişti. Erkek, bugün yaptığı yeni açıklamada, "Sosyal medya üzerinden olağanüstü kurultay süreci ve imza tartışmalarının yürütülmesi son derece yanlış, partimiz ciddi zarar görüyor. Algı yaratarak CHP'de süreçler yürütülmez" ifadelerini kullandı.

Erkek açıklamasında, "Sosyal medya üzerinden olağanüstü kurultay süreci ve imza tartışmalarının yürütülmesi son derece yanlış, partimiz ciddi zarar görüyor. İmzalar toplanmışsa gereği yapılır. Algı yaratarak CHP'de süreçler yürütülmez. Sosyal medya üzerinden imzaların yarıştırılması yanlış. Bu konular sosyal medya üzerinden tartışılmaz. İmzalar parti dışında bir yerde incelenmez. Samimilerse getirip incelenir, gereği yapılır" diye konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.