Fatih Portakal HDP'nin yürüyüşüne destek çıktı

Fatih Portakal HDP'nin yürüyüşüne destek çıktı

HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven ve HDP Diyarbakır Milletvekili Musa Farisoğulları’nın vekilliğinin düşürülmesinin ardından partiden Ankara'ya yürüme kararı gelmişti. Portakal'dan PKK'ya yakınlığı ile bilinen HDP'nin yürüyüşüne destek mesajı geldi.

Geçtiğimiz hafta CHP'li Enes Berberoğlu HDP Hakkari Milletvekili Leyla Güven ve HDP Diyarbakır Milletvekili Musa Farisoğulları’nın vekilliği düşürülmüştü. Bunun ardından HDP'den Ankara’ya adalet ve özgürlük yürüyüşü yapma kararı çıkmıştı. Fox TV’nin ana haber sunucusu Fatih Portakal'dan ilginç bir çıkış geldi. Portakal, “neden daha önce yürümediniz” diyerek terör örgütüne yakınlığıyla bilinen HDP'nin bu yürüyüşüne destek verdi. 

 

PORTAKAL: NETİCEDE LEGAL BİR PARTİ

Portakal “Eş genel başkanları gözaltına alınınca, belediyelere kayyum atanınca neden yürümediler. Zamanlama uygun mudur? HDP ile kimse bir arada görünmek istemiyor. Neden? Siyasi parti. Hiç kimse birlikte görüntü vermek istemiyor. Arka planda anlaşmalar yapıyorlar. Çok sıkıntınız varsa kapatın bu partiyi. Neticede legal bir parti.” dedi. 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum