Fatih Portakal ile Ali İhsan Yavuz arasında 'Video' polemiği

Fatih Portakal ile Ali İhsan Yavuz arasında 'Video' polemiği

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz düzenlediği basın toplantısında FOX TV sunucusu Fatih Portakalın paylaştığını iddia ettiği bir videodan dolayı sitem ve eleştiride bulundu.

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz bugün bir basın toplantısı düzenleyerek seçimlere itiraz ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yavuz basın toplantısından sonra soru-cevap kısmına geçerek gazetecilerden gelen soruları yanıtladı. 

Ali İhsan Yavuz bu arada yapılan usulsüzlüklerin organize olduğunu belli bir kaynaktan idare edildiğini iddia etti. Bu kaynağın ise FETÖ olabileceğini iddia eden Yavuz, “hakkımda asılsız videolar, görseller paylaşılıyor, Bunu hazırlayan sunan Fetö’dür. Fatih Portakal’da bu videoyu paylaştı” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Ali İhsan Yavuz videonun maksatlı olarak ve sözlerim çarpıtılarak servis edildiğini anlatarak; daha önceki bir basın toplantısında açıklama yaparken bir grup gazeteciye yüzümü döndüğüm için diğer gazetecilere dönerek “özür dilerim, belli bir gruba konuşmuş gibi oldum” ancak bunun seçim sonuçları ile ilgili bir özür dilediğim gibi servis edildiğini aktardı. Ve bu videonun da Fatih Portakal tarafından paylaşıldığını iddia etti.

FATİH PORTAKAL’DAN YANIT GECİKMEDİ

FOX TV sunucusu Fatih Portakal Ali İhsan Yavuz’un sözlerine sosyal medya hesabından cevap verdi.

Portakal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Böyle bir video paylaşmadığını iddia ederek “asıl siz şimdi pot kırdınız Ali İhsan Yavuz Bey, Ekibiniz daha dikkatli olabilirdi, Ben böyle bir video paylaşmadım ve paylaşmam” ifadelerini kullandı.

İşte Fatih Portakal’ın o paylaşımı;

fatih-portakal-siyasetcafe-003.jpg

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.