Fatih Portakal ile Küçükkaya arasına “canlı yayın” girdi: Küstüler!

Fatih Portakal ile Küçükkaya arasına “canlı yayın” girdi: Küstüler!

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun yarışacağı canlı yayını sunacak olan İsmail Küçükkaya ile FOX TV’nin diğer sunucu fenomeni Fatih Portakal arasına “kıskançlık küslüğü” mü girdi?

YSK tarafından 23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı’nın adayı Binali Yıldırım ile CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun TRT’de 16 Haziran’da gerçekleşecek olan Canlı Yayınına İsmail Küçükkaya’nın moderatörlük yapması konusunda anlaşma sağlanmıştı.

CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’na açık desteği ile bilinen ABD menşeili FOX TV’de sabah haberlerinin sunuculuğunu İsmail Küçükkaya yaparken, akşam haberlerini de Fatih Portakal sunuyor.

PORTAKAL: “İMAMOĞLU’NUN İT DEDİĞİNİ DUYDUM”

Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun canlı yayınının modaratörlüğünü İsmail Küçükkaya’nın yapacağının ilan edilmesinin ardından FOX’un fenomen sunucusu Fatih Portakal’dan zamanlaması manidar bir açıklama geldi.

CHP’nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu yetkisi olmadığı halde uçağa VIP’ten binmek istemiş ve Ordu Valisi’nin de buna izin vermemişti. VIP salonunda çıkan tartışmada ise Ekrem İmamoğlu devletin valisine “İt” demişti.

FOX TV’nin akşam haberlerini sunan Fatih Portakal yaptığı açıklamada Ordu Havalimanı’nda yaşanan olayı ve görüntüleri incelediğini ve CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’nun Ordu Valisi’ne “it” dediğini gördüğünü açıkladı.

PORTAKAL İLE KÜÇÜKKAYA KÜSTÜLER Mİ?

Siyasetcafe.com olarak medya kulislerinden edindiğimiz bilgiye göre FOX TV’nin iki fenomen sunucusu arasına Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nun canlı yayını girdi.

Medya kulislerinden yansıyan bilgiye göre Yıldırım İmamoğlu canlı yayınında İsmail Küçükkaya’nın modaratör olması Fatih Portakal’da ciddi bir mesleki kıskançlığa neden olmuş. Portakal yakın çevresine “Neden beni değil de İsmail’i tercih ettiler, anlamıyorum” diye yakınıyormuş.

Portakal’ın bu ifadelerinin Küçükkaya’nın da kulağına gitti ve FOX TV’nin iki fenomen sunucusu arasına “kara kedi” girdiği ve iki sunucu dostun birbirlerine küstüğü konuşuluyor.

İSMAİL SAYMAZ PORTAKAL’A TEPKİ GÖSTERDİ

Fatih Portakal’ın bu açıklamasına gazeteci yazar İsmail Saymaz tepki gösterdi. Saymaz Twitter’dan yaptığı açıklamada Portakal’ın, İmamoğlu’nun Ordu Valisi’ne “it” dediği görüntülerin kaydının yayınlamasını istedi.

Saymaz’ın açıklaması şöyle:

“Fatih Portakal sevdiğim, beğenerek izlediğim bir arkadaşımdır. İki kez üst üste varlığından söz ettiği görüntü kaydını yayınlaması gerektiğini düşünüyorum. Aksi takdirde, en büyük zararı kendisi görecektir. Hiç hak etmediği halde üzerine "Kabataş" gölgesi düşecektir.

İşte İsmail Saymaz’ın paylaşımı:

ismailsaymaz.JPG

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum