Fatih Portakal: Kılıçdaroğlu o koltukta oturmaya devam ederse İstanbul, Ankara ve İzmir kaybedilebilir

Fatih Portakal: Kılıçdaroğlu o koltukta oturmaya devam ederse İstanbul, Ankara ve İzmir kaybedilebilir

Fatih Portakal, seçimlerde yenilgiye uğrayan Kılıçdaroğlu'nun göreve devam etmesi durumunda CHP'nin kalesi olarak görülen İzmir'in de kazanılamayacağını söyledi.

Ekrem İmamoğlu'na yakınlığıyla bilinen Fatih Portakal, seçimlerde yenilgiye uğrayan ve koltuğunu bırakmayan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun göreve devam etmesi durumunda CHP'nin kalesi olarak görülen İzmir'in de kazanılamayacağını söyleyen Portakal, "Bayramdan sonra muhalefeti çok konuşacağız" ifadelerini kullandı.

 

''İZMİR BİLE KAYBEDİLEBİLİR''


"Eğer Kılıçdaroğlu o koltukta oturmaya devam ederse Mart 2024'deki seçim geldiğinde şöyle bir sonuçla karşılaşma ihtimali büyük. Koltukta oturmaya devam ederse, İmamoğlu İstanbul'da Yavaş Ankara'da oralar bile kaybedilebilir. Çünkü Kılıçdaroğlu'nun peşinden gitmeyecek o kadar çok seçmen var ki. Çünkü o seçmenlerin umudu kırıldı bitti. Kaybetmiş birisinin ardından neden gitsinler, ben gitmem artık. Bakın bunu yazın bir kenara. Aynı ısrara devam edecek olursa güvendikleri 'kale' dedikleri İzmir'de bile Tunç Soyer'in kazamaması söz konusu olabilir.'' ifadelerini kullandı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.