Fatih Portakal'a suç duyurusunda bulunan Ak Partili Avukat Rahmi'den skandal pozlar

Fatih Portakal'a suç duyurusunda bulunan Ak Partili Avukat Rahmi'den skandal pozlar

Fox TV Ana Haber sunucusu gazeteci Fatih Portakal, yayında yaptığı protesto çağrısı sonucu hakkında dava açıldı. Portakal’a dava açan avukat hakkında, ‘erkeklere çıplak fotoğraf atıyor’ iddialar ise herkesi şaşırttı.

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, Fransa’da devam eden sarı yelekliler protestosu haberini sunarken, "Türkiye'de barışçıl protestolar olamaz, hadi bakalım barışçıl bir eylem için zamları protesto edelim. Doğal gaz zamlarını, hadi bakalım, yapabilecek miyiz?” fadelerine yer verdi.

Portakal’ın 10 Aralık’ta yaptığı yayının ardından 15 Temmuz Vatan Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurlarının Adını Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kılıç, Antalya Adliyesi’ne giderek Fatih Portakal’ın canlı yayında yaptığı açıklamalar dolayısıyla suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Sosyal medyada çıplak fotoğrafları ortaya çıktı

Suç duyurusunun ardından sosyal medyada ortaya çıkan bir iddia ise herkesi şoke etti. Fatih Portakal hakkında şikayetçi olan Avukat Rahmi Kurt isimli kişinin sosyal medya hesabından erkeklere uygunsuz fotoğraflar attığı ortaya çıktı. Daha önce Trakyalıların Türkiye’nin ahlakını bozduğu ifadelerinden dolayı tepki toplayan Rahmi Kurt’un modacı Barbaros Şansal hakkında da suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.  

 

İŞTE AVUKAT RAHMİ KURT'UN SKANDAL POZLARI VE AK PARTİ'DEN MİLLETVEKİLLİĞİNE ADAYLIK MÜRACAAT BELGESİ

 

rahmikurt.jpgrahmikurt1.jpgrahmikurt2.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum