Fatih Portakal'da İnce'ye sert çıktı!

Fatih Portakal'da İnce'ye sert çıktı!

FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi çok sert sözlerle eleştirdi. İşte ayrıntılar;

Fatih Portakal, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak 24 Haziran seçimlerine giren ve Erdoğan’dan yüzde 22’lik bir fark yiyen Muharrem İnce'nin, meslektaşı İsmail Küçükkaya'ya yönelik sözlerine sert dille karşılık verdi.

Portakal, "Sizin yaptığınız şu anda kaybetme psikolojisinin sonucu" ifadelerini kullandı.

FOX TV haber spikeri Fatih Portakal Muharrem İnce'nin seçim sonuçları sonrası İsmail Küçükkaya'ya attığı "Adam kazandı" mesajı ve İnce'nin basın toplantısındaki sözlerini değerlendirdi. Fatih Portakal, Muharrem İnce'nin İsmail Küçükkaya ile ilgili sözlerini sert dille eleştirdi.

Fatih Portakal canlı yayında Muharrem İnce'ye, "Bu bal gibi de bir gazetecilik. Sayın İnce'nin şu an yaptığı ne biliyor musunuz? Kaybetme psikolojisi. Bu mesajı göndermeyecektiniz. Biz gazeteci kimliğiyle buradayız. O soruya, "Ne diyeceksiniz?" diye mesaj atılıyorsa, "Şu anda yorum yok, bekliyoruz sonuçları" diyecektiniz. Sizin yaptığınız şu anda kaybetme psikolojisinin sonucu. Biz de zaman zaman böyle günah keçisi ilan ediliyoruz. Muharrem İnce başarısız mı hayır. Dün akşamın bir sorumlusu var sa o da Bülent Tezcan'dır. Tek bir kurum sonuçları payşıyordu. Biz de AA ile anlaştık. Lütfen bizi birilerinin yayın organı gibi düşünmeyin. Eleştirileri yaparken Sayın Tezcan'ın sözlerini de dikkate alın" sözleriyle karşılık verdi.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum