Fatih Portakal’dan olay yaratacak andımız açıklaması

Fatih Portakal’dan olay yaratacak andımız açıklaması

FOX TV Ana Haber spikeri Fatih Portakal, andımız ile ilgili olay açıklamalarda bulundu ve göndermede bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü haber sunucusu Fatih Portakal, andımız tartışmalarına dahil oldu ve dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

Danıştay’ın Andımız ile alakalı ‘yeniden okutulsun’ kararına ilişkin bir açıklama da FOX TV spikeri Fatih Portakal’dan geldi. Fatih Portakal sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulundu.

Karara AK Parti'den peş peşe sert tepkiler gelirken, siyasiler de karar hakkında yorumlarda bulundu.

Danıştay'ı destekleyen Fatih Portakal ise Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

ANDIMIZ FAZİLETLİ İNSANI TARİF EDİYOR

AKP döneminde Ekim 2013’te yasaklanan ‘Andımız’ın iptal kararını veren #Danıştay’ın, yine AKP döneminde ve başkanının iktidarla verdiği sıcak görüntülere karşın bu kararı alabilmesi şaşırtmadı değil! Ama çok iyi oldu. Andımız faziletli insanı tarif ediyor. Anlayabilene tabi.

NEDEN RAHATSIZ OLUYORLAR?

‘Andımız’ı okuyarak büyüyen nesildenim. Her okuduğumda gür seslerimizin yarıştığı günleri hatırlıyorum. Umarım geri gelir. Ahlaklı ve faziletli insan olmanın niteliklerini anlatan anddan iktidardaki bazı simalar neden rahatsız oluyor? Ulu Atatürk, ne mutlu Türküm demek mi acaba?

İşte o paylaşımlar:

fatih-portakal-andimiz.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.