Fatih Portakal'ı kim gazeteci yaptı? ARI Hareketi ve İmamoğlu bağlantısı...

Fatih Portakal'ı kim gazeteci yaptı? ARI Hareketi ve İmamoğlu bağlantısı...

Siyasetcafe yazarı ve gazeteci Yekta Yaktı'dan bomba yazı... Yaktı, RTÜK'ün Fox Tv'ye verdiği ceza üzerinden sunucu Fatih Portakal'a yüklendi.

Yekta Yaktı bugün kaleme aldığı köşe yazısında RTÜK'ün verdiği kararın yerinde olduğunu şu sözlerle belirti: "RTÜK sonunda gözünü açtı ve Türk toplumun ahlakını devşirmeye çalışan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan gitsin, ARI Hareketi ile IRI'nın yetiştirdiği parlak gençler göreve gelsin'mücadelesini veren FOX'a yalan haberden hak ettiği cezayı verdi..." 

FATİH PORTAKAL'I KİM GAZETECİ YAPTI?

Yaktı ayrıca Portakal'ın torpille gazeteci yapıldığını şu sözlerle açıkladı: "Fatih Portakal'ı Ufuk Güldemir gazeteci yaptı.Fatih Portakal, Gazetecilik mesleğine 1996'da eniştesi Dr. Rıza Arpaz'ın torpili ile Star Tv'de başladı. Fatih Portakal'a 1997'de İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından ödüller veriyor."

UFUK GÜLDEMİR KİM?

Yaktı, Portakal'ı gazeteci yaptığını bildirdirdiği Güldemir'in kim olduğunu şu sözlerle açıkladı: "Fatih Portakal'ı gazeteci yapan isim olan Ufuk Güldemir, Sebatay Yakubu kolu ile akrabalık ilişkileri olan kişi.. Ufuk Güldemir'in eski eşi, Hataylı bir Hristiyan aile olan Sarrafgül'lerin kızı Gaye hanımdı. Ufuk Güldemir'in kayınbiraderi Alen Sarrafgil ise Fetö Medya yapılanmasında tutuklu yargılan ve tahliye olan Nazlı Ilıcak'ın kardeşi Aslı Sarrafgil'in eşi."

EKREM İMAMOĞLU VE ARI HAREKETİ BAĞLANTISI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında da bomba açıklamalarda bulunan Yaktı, "Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu'nun üniversiten arkadaşı. Ekrem İmamoğlu'nun basın danışmanı ve FOX'un sık sık gündeme taşıyarak parlattığı Murat Ongun, 1996'da Show Tv'de Ufuk Güldemir'in yanında gazeteciliğe adım atan bir isim..." diyerek birbirleriyle olan bağlantılarını açıkladı. 

ARI HAREKETİNİN PARLAK ÇOCUKLARI

Yaktı yazısında ARI hareketiyle bağlantılı olan isimleri şu sözlerle anlattı: "Ufuk Güldemir'in himayesinde gazeteci olan Fatif Portakal ile Murat Ongun'un ise arkadaşlığı Star Tv'de başlar. ARI Hareketi Başkanı Kemal Köprülü'nün, Türkiye'nin parlak çocukları arasından seçtiği isim olan Ekrem İmamoğlu, 17 aralık 2018'de Hürriyet Gazetesi'nden İpek Özbey'e verdiği röportajında, ' siyasete ANAP'ta başladım' dedi. ANAP'ın Surdışı İl Başkan Yardımcısı olan İmamoğlu, ANAP'ın Gençlik Hareketi olarak ortaya çıkan ARI Hareketi'nin başına geçen Kemal Köprülü'nün yetiştirdiği parlak çocuklardan biri..."

 

YAZININ TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum