Fatih Portakal'ı portakal yiyerek protesto ettiler

Fatih Portakal'ı portakal yiyerek protesto ettiler

İzmir'de bir grup vatandaş Fatih Portakal'ı protesto etmek için bir portakal ağacının altında toplanarak, ağaçtan topladıkları portakalları yedi.

FOX TV sunucusu Fatih Portakal programında Sarı Yelekliler'in eylemlerine ilişkin yorum yaparak 'Hadi bakalım barışçıl bir eylemle zamları, doğalgaz zamlarını protesto edelim. Hadi bakalım, yapalım. Yapabilecek miyiz?' sözleriyle tepkilerini üzerine çekmişti.

İzmir'de bir grup vatandaş Portakal'ı protesto etmek için bir portakal ağacının altında toplanarak, ağaçtan topladıkları portakalları yedi.

Grup içerisinden bir kişi de "Bu portakal Allah’ın bize bahşettiği portakal. Ama sen Washington’ın kokmuş portakalısın” sözleri ile Portakal'a tepkisini dile getirdi.

Portakal'a yönelik protestolarını videoya kaydeden grup adına yapılan açıklamada 'Fatih Portakal Fox TV'den yapmış olduğu konuşmasında vatandaşı sokağa davet ederek kışkırtıcılık yapmıştır, ülkemizin birliğini bozmaya çalışmıştır. Bu çağrının ardından İzmir Karabağlar'da görmüş olduğunuz gibi bir grup vatandaşımız sokağa çıktı. Ama ülkenin birliğini bozmaya çalışmak için değil portakal ağacından portakal yemek için çıktı' ifadelerini kullandı.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.