Fatih Portakal'ın yalanını MHP'li Murat Ilıkan ortaya çıkardı!

Fatih Portakal'ın yalanını MHP'li Murat Ilıkan ortaya çıkardı!

FOX TV haber spikeri Fatih Portakal, skandal açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Portakal, canlı yayında 'Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi esnafa 100 milyon TL destek kredisini onaylamadı' dedi. Gerçeği ise MHP'li Murat Ilıkan ortaya çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınlayarak yalanı bir kez daha gözler önüne serdi.

KREDİ ONAYLANMADI YALANI ÇABUK PATLADI

Fatih Portakal'ın Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi esnafa 100 milyon TL destek kredisini onaylamadığına dair yalanı çabuk patladı.

Fox Tv ve Fatih Portakal çirkin algı operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Daha öncede bir çok kez yalan haberlere imza atan Portakal, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti ve MHP gruplarının esnafa 100 milyon TL'lik destek kredisini onaylamadığını iddia etti.

ALGI OPERASYONU

Portakal'ın algı operasyonu Meclis üyesi Sinan Burhan tarafından kısa sürede ortaya çıktı. Burhan sosyal medyada yaptığı paylaşımda, 'Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinde AK Parti ve MHP Grupları olarak Ankara Esnafına 100 milyon TL destek kredisini onayladık. Algı operasyonu çekme yalancı portakal.' ifadelerini kullandı.

ANKARALI ESNAFA 100 MİLYONLUK DESTEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan ve AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'nin geçen ay olağanüstü toplantı için Belediye Başkanlığına verdiği dilekçe kabul edilmişti. Bugün yapılan olağanüstü meclis toplantısında ise AK Parti ve MHP Grubunun oylarıyla esnafa 100 milyonluk destek talebi kabul edildi. Toplantıda ayrıca itfaiye alt yapısının eski olması, can ve mal kaybının önüne geçilememesi nedeniyle bu kuruma 50 milyonluk ilave bir kaynak verilmesi kararlaştırıldı.

 

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, "Ankaralıya her türlü yardım helal olsun" dedi. Ilıkan, sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile gerçekleri bir kez daha gözler önüne serdi.

 

 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.