Fatih Terim, TFF’den kazandığı tazminatı nereye bağışladı? Avukatı açıkladı...

Fatih Terim, TFF’den kazandığı tazminatı nereye bağışladı? Avukatı açıkladı...

Galatasaray’ın deneyimli Teknik Direktörü Fatih Terim’in, TFF’den kazandığı tazminatı Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışladığı ortaya çıktı.

Fatih Terim’in Milli Takım’daki görevine son verilmesinin ardından TFF’den alacağı tazminat tartışma konusu olmuştu. Terim’in kazandığı 6 milyon liralık tazminatı Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışladığı ortaya çıktı.

TFF’DEN KAZANILAN TÜM TAZMİNAT ÇOCUK ESİRGEME KURUMU’NA BAĞIŞLANDI

Fatih Terim’in avukatı Rezan Epözdemir, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, tazminatın Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlanacağını söyledi. 

Epözdemir açıklamasının devamında, yargılama sürecinin başında Fatih Terim’in yazılı talimat verdiğini, asıl alacak ve faizin tamamını Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlamak istediğini söyledi. Ancak o gün ki koşullara adli yargılamayı etkilemeye teşebbüs olmaması için bu bağışın hayata geçirilemediğini, gelinen noktada hukuki sürecin beklenenden uzun sürmesi ve her iki tarafın da dosyayı Yargıtay’a götürmesi nedeniyle Fatih Terim’in bağış talebinin askıda kalmaması için hem TFF hem de Çocuk Esirgeme Kurumu’na ihtarname gönderdiklerini belirtti. Yargılama sonucunda hükmedilecek olan tazminat ve faizini Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışladıklarını söyleyen Epözdemir, miktarın 6 milyon TL olduğunu belirtti.

TAZMİNAT 6 MİLYON TL’NİN ÜSTÜNE ÇIKACAK

Epözdemir ayrıca, davanın asıl konusunun 13 milyon TL olduğunu, Yargıtay’da hükmedilen 6 milyon TL’nin çok daha yukarılara çıkacağını tahmin ettiklerini ifade etti. Miktarın yükselmesi halinde her ne olursa olsun tazminatın tamamını Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlayacaklarını vurgulayan Epözdemir, bundan sonraki amaçlarının, Çocuk Esirgeme Kurumu’na daha fazla tazminat gitmesi olduğunu söyledi.

Olayın ortaya çıkmasının ardından birçok sosyal medya kullanıcısı Fatih Terim lehine yorumlar yapıldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.