Fatih Terim'den taraftara galiz küfür

Fatih Terim'den taraftara galiz küfür

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, taraftarlara küfür etti. Terim’in küfür görüntüleri ise sosyal medyada tıklanma rekoru kırıyor. İşte o görüntüler ve ayrıntılar;

Tribünlerde küfür ve hakaretin son bulması için TFF ile Bakanlık birçok önlem alırken Galatasaray teknik direktörü Terim’in taraftara küfür etmesi büyük hayal kırıklığı yarattı.

Beşiktaş'ın sahasında Norveç'in Sarpsborg 08 takımını 3-1 mağlup ettiği maçın ardından tribünlere çağırılan Şenol Güneş, taraftarın "Şenol Fenerin A...... S......." tezahüratına okey işaretiyle karşılık vermesi tartışma yaratmıştı.

Bir küfür skandalına da Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim imza attı. Terim, Galatasaray’ın 3-0 yenildiği maçın son dakikalarında maçın bitmesini beklemeden soyunma odasına giderken kendisine, “Ne oldu dört yedik dört dört” diye bağıran bir taraftara “A….na koyayım” diye karşılık verdi. Söz konusu video sosyal medyada paylaşıldı.

Videoda, Fatih Terim’in, taraftarın bağırmasına küfürle karşılık vermesinin ardından tribünlerden büyük tepki gösterildiği görülüyor.

terim-kufur1.jpgterim-kufur2.jpgterim-kufur3.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.