Fatma Girik: Hayatta en büyük korkum...

Fatma Girik: Hayatta en büyük korkum...

Ünlü sanatçı Fatma Girik, ölümün kötü bir şey olmadığını belirtirken, hayattaki en büyük korkusunun acı çekerek ölmek olduğunu söyledi.

Yeşilçam'ın efsanelerinden ve hastaneden tedavisi devam eden Fatma Girik, hayattaki en büyük korkusunu açıkladı. Girik, "Bu hayattaki en büyük korkum acı çekerek ölmektir" dedi. 
 
Ünlü sanatçı Fatma Girik, geçtiğimiz günlerde geçirdiği ameliyatla sevenlerini korkutmuştu. Posta'ya konuşan Girik, sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamasıyla hayranlarını sevindirdi.

FATMA GİRİK EN BÜYÜK KORKUSUNU AÇIKLADI

Yıldız sanatçı Fatma Girik, hayatıyla ilgili merak edilenleri de anlattı. Efsane oyuncu, yaşamındaki en büyük korkusunu da sevenleriyle paylaştı.

fatmagirik2.jpg

İşte Fatma Girik ile yapılan röportajdan önemli satır başları;


"HAYATTAKİ EN BÜYÜK KORKUM ACI ÇEKEREK ÖLMEKTİR"

Fatma Girik ölüm korkusu hakkında şunları kaydetti: 

"Ben de etten kemikten, sıradan bir insanım. Hastalık herkesin başına gelir. Bu hayattaki en büyük korkum acı çekerek ölmektir. Allah canımı çektirmeden alsın."

'Ameliyattan çıktıktan sonra ne hissettiniz' sorununa da cevaplandıran ünlü sanatçı Girik, "Önce ölümün sıcaklığını ve ne kadar yakın olduğunu hissettim. Ardından da ne kadar çok sevildiğimi gördüm. Herkes o kadar üzülmüş ki… Tüm sevdiklerim yanımdaydı. Bundan daha güzel bir şey olamaz" dedi. 

"ÖLÜM KÖTÜ BİR ŞEY DEĞİL"

Ölümden korkar mısınız sorusuna, 'Hiç korkmam' diye başlana Fatma Girik şunları kaydetti: "Neticede robot değilim bir canlıyım; bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh'a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin. Annem yaşıyor. Çok yaşlı ve bana ihtiyacı var. Sadece onu bırakıp gitmek istemem."

fatmagirik1.jpg

"SOSYAL MECRA GARİP BİR MECRA"

Sosyal medyada kendisi hakkında öldü haberlerini de değerlendiren Fatma Girik açıklamalarını şu şekilde tamamladı: "Hay Allah! Sosyal medya beni öldürmeye bayılıyor. Keyif mi alıyorlar beni öldürmekten acaba? Öldürüyorlar öldürüyorlar, ölmüyorum. Onlar öldürdükçe ben kıvılcımlarımdan doğuyorum. Sosyal medya garip bir mecra. Hem gerekli hem de zararlı."

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.