Fatma Şahin'den Cihan bebek ve annesine ev sözü

Fatma Şahin'den Cihan bebek ve annesine ev sözü

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, babası tarafından darp edilen Cihan bebek ve annesine bir müjde verdi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, babası tarafından darp edilen bebek ve annesinin bir eve yerleştirileceğini açıkladı.

Fatma Şahin, babası tarafından öldüresiye dövülerek özel bir hastanede yaklaşık bir hafta yoğun bakım ünitesinde tedavi görüp taburcu edilen 2 aylık Cihan G.'yi, Şahinbey ilçesinde ikamet eden dedesinin evinde ziyaret etti.

 

"ONLARIN HER TÜRLÜ İHTİYACINI KARŞILAYACAĞIZ"


Bebek ve ailesinin her zaman yanında olduklarını belirten Şahin, "Bebeğimiz ve annesi çok sağlıklı. Bir takım mekânsal talepler var. Bizim yapmamız gerekenler var, dinledik ve gerekeni yapacağız. Yeni bir eve yerleştireceğiz. Onların her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Ailenin birebir takipçisi olacağız" diye konuştu.

 

NE OLMUŞTU?


Gaziantep'te Yunus G. 2 aylık bebek Cihan G'yi darp ederken çekilen görüntüleri ortaya çıkmış, bunun üzerine ulaşılan bebek tedavi altına alınmış ve 6 Aralık'ta taburcu edilmişti. Aynı gün yakalanarak mahkemeye çıkarılan baba ise "nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanmıştı.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.