Fenerbahçe, Ankaragücü deplasmanından 1 puanla ayrıldı! 2 gol, 2 kırmızı kart

Fenerbahçe, Ankaragücü deplasmanından 1 puanla ayrıldı! 2 gol, 2 kırmızı kart

Küme düşme hattına yakın iki takımın Ankara’da karşılaştığı maçta, puanlar paylaşıldı. Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçta Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sırasında futbolcular arasında çıkan kavgada ise iki kırmızı kart çıktı.

Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü deplasmanına konuk oldu. İlk yarısı Ankaragücü lehine 1-0 sona ererken Fenerbahçe ikinci yarıda bulduğu golle skoru 1-1’e getirdi ve bu kritik deplasmandan 1 puanla ayrıldı.

Ankaragücü, karşılaşmanın 42’nci dakikasında Boyd ile skoru 1-0'a getirdi ve devre arasına önde girdi. İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran Fenerbahçe, 67’nci dakikada Hasan Ali Kaldırım’ın attığı golle skoru 1-1’getirdi.

fenerbahce-002.jpg

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Maçın hakemi Mete Kalkavan, olayın ardından VAR’a gitti ve Fenerbahçe’den Mehmet Ekici ile Ankaragücü’nden Canteros’a kırmızı kart gösterdi.

Sahadaki kavga, tribünlerde de yansıdı ve her iki takım taraftarları arasında kavga çıktı. Olaya müdahale eden polis ekipleri her iki grubu da sakinleştirdi.

İşte olayın görüntüleri

Bu sonucun ardından Fenerbahçe 32 puanla 13’üncü, Ankaragücü ise aynı puanla 14’üncü sırada yer aldı.

Günün diğer maçlarında ise Kasımpaşa, Erzurum'u 2-1, Akhisarspor da deplasmanda Göztepe'yi 1-0 mağlup etti.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.