Fenerbahçe Kulübü, ‘Fener Ol’ kampanyasında ne kadar para topladı?

Fenerbahçe Kulübü, ‘Fener Ol’ kampanyasında ne kadar para topladı?

Fenerbahçe Kulübü tarafından, 4 Nisan günü saat 19:07’de başlatılan ‘Fener Ol’ kampanyasına, spor, sanat ve iş dünyasından büyük destek geldi. Peki kampanya kapsamında ne kadar para toplandı?

Fenerbahçe, ilerleyen dönemlerde Avrupa kupalarına katılabilmek için 60 milyon Euro’luk açığı kapatmak amacıyla ‘Fener Ol’ kampanyasını başlattı. Hem sportif hem de mali açıdan büyük bir sıkıntı yaşayan Fenerbahçe Kulübü’ne birçok taraftarın yanı sıra spor, sanat ve iş dünyasından da destek geldi.

'FENER OL' KAMPANYASINDA NE KADAR PARA TOPLANDI?

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre, 'Fener Ol' kampanyası başlar başlamaz ilk 40 dakikada 600 bin TL bağış yapıldı. İlerleyen saatlerde yapılan bağışlar sonucu 2 milyon TL’ye ulaşıldı. Dün öğlen saatlerinde ise bağışların 5 milyon TL’ye ulaştığı öğrenildi.

FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA

Fenerbahçe Kulübü, 'Fener Ol' kampanyası kapsamında yapılan bağışın 15 milyon TL'yi aştığını ve 300 binden fazla taraftarın destek verdiğini açıkladı.

ULAŞILMASI GEREKEN MİKTAR NE KADAR?

Taraftar ve yönetimin katkı yapmasını beklediği bazı isimlerden henüz beklenen desteğin gelmediği öğrenilirken, kampanya kapsamında ulaşılması gereken miktar ise 380 milyon TL.

fener-ol-001.jpg

Fenerbahçe yönetimi, UEFA ile yapılan Finansal Fair Play anlaşması gereğince, 31 Mayıs 2019’a kadar 410 milyon TL toplamayı hedef olarak koymuştu. Kurun yükselmesi halinde ise toplanması gereken paranın daha da artabileceğinden endişe ediliyor. 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.