Fenomen Dilan Polat gözyaşlarıyla anlattı: Babam, annemi öldürdü

Fenomen Dilan Polat gözyaşlarıyla anlattı: Babam, annemi öldürdü

Ünlü fenomen Dilan Polat'ın babasının annesini neden öldürdüğü herkes tarafından merak ediliyordu. Polat, konu hakkındaki sessizliğini bozdu.

Girişimci ve iki çocuk annesi Dilan Polat’ın “Trafik kazasında kaybettim” dediği annesinin cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Polat, yayınladığı bir video ile anlattıkları ile takipçilerini şoke etmişti. Polat, YouTube’da yayınlanan Katarsis programına konuk olarak acı olay hakkındaki detayları Gökhan Çınar’a anlattı.

 

"ÇATIDAN ATLAYIP İNTİHAR EDECEKTİM"


Polat’ın babasının beyin tümörü rahatsızlığı olduğu ve rahatsızlığı sırasında bir atak geçirerek annesini bir anda silah ile öldürdüğü ortaya çıktı. Annesinin kanlar içinde yere yığıldığını anlatan Polat, ayrıca çatıdan atlamayı düşündüğünü de ve atlamak için hazırlanıp vazgeçişini de değindi.

 

"AKIL HASTANESİNE YATIRILDIM"


Polat, annesinin ölümünden sonra erkek kardeşini bir ay emzirdiğini ve babası tarafından akıl hastanesine yatırıldığını da gözyaşları içerisinde anlattı. Babasının kendisine ait silahı olduğunu ve bazen Galatasaray maçlarında balkondan ateş ettiğini anlatan fenomen isim, sürekli babasına ağlayarak “baba kullanma silahı” dediğini de anlattı.

 

"ANNEMİ DE ÖLDÜRSE BABAMI SEVİYORUM”


Polat, annesini öldürmesine rağmen babasını çok sevdiğini de yine gözyaşları içerisinde açıkladı. Fenomen ismin “Hastaneye de yatırsa, annemin de ölümüne sebep olsa ben babamı çok seviyorum. Belki de saçma geliyor sana da ama, seviyorum yani babam o benim.” sözleri stüdyoda duygusal anlar yaşattı.

 

DİLAN POLAT KİMDİR?


Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul’da devam eden Polat, evli ve iki çocuk annesidir. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlamış ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yapmıştır. 2017’de Dilan Polat güzellik merkezlerinin kurucusu olarak bu alanda da sayısız başarıya ulaşıp, ismini duyurmayı başarmıştır. İş hayatındaki başarılarının yanı sıra Instagram’da binlerce takipçisi olan Dilan Polat sosyal medyada tanınırlığı ile de bilinmektedir.

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.