Fenomen Taha Duymaz'ın enkazdan cansız bedeni çıkarıldı

Fenomen Taha Duymaz'ın enkazdan cansız bedeni çıkarıldı

19 yaşındaki fenomen Taha Duymaz, kardeşleri, halası ve eniştesi ile birlikte Hatay'daki depremde enkaz altında kalmıştı. Günlerdir haber alınmayan Taha Duymaz'dan acı haber geldi.

Yaptığı yemek videolarıyla tanınan ve Instagram'da 1 milyonu aşkın takipçisi bulunan 19 yaşındaki genç fenomen Taha Duymaz, kardeşleri, halası ve eniştesi ile birlikte Hatay'daki depremde enkaz altında kalmıştı.

Taha Duymaz'dan acı haber geldi. Deprem felaketinde enkaz altında kalan Taha Duymaz ve kardeşinin cansız bedenine ulaşıldı.

 

ACI HABERİ ARKADAŞI DUYURDU

 

Genç fenomenin vefat haberini yakın arkadaşı Ragıp Narin sosyal medya hesabından ''Başımız sağ olsun'' notuyla paylaştı. Günlerdir göçük altında olan Taha Duymaz ve kardeşinin enkazdan cansız bedenleri çıkarıldı.

 

''KIZ KARDEŞİ CENAZELERİNİ GÖRMÜŞ''


Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Dilan Polat ise, Taha Duymaz'ın vefat haberini doğrulayarak ''Kuzeni vardı oralarda, çocukcağız da hırpalandı hep gidip geliyordu. Takdir edersiniz ki, tahmin edilen bir şey. Artık kimse konuşmasın bence. Cenazelerini görmüş kız kardeşi. Yanında Umut varmış. Diğer tarafta da Taha vardı demiş ablası. Şimdi hepsini teker teker çıkarıyorlar. Ailesinin, herkesin hepimizin başı sağolsun. Mucizeler oluyor evet ama ben artık tahmin ediyordum. Kimse de bu konu hakkında da daha fazla kimse konuşmasın. İnsanlar huzurlu uyusun.'' ifadelerine yer verdi.

 

''BELKİ BÜYÜYEMEDEN ÖLECEĞİM''


Genç yaşta hayata veda eden Taha Duymaz'ın geçtiğimiz Aralık ayında Armağan Çağlayan'a verdiği röportaj sırasında "Belki büyümeyeceğim" şeklindeki sözleri yürekleri sızlattı.

Değişimiyle ilgili hakkındaki eleştirilere 'Gör Beni' programında yanıt veren Duymaz, "Hayat benim hayatım, bir gün ölüp gideceğim. Ne zaman öleceğim belli değil. Belki büyümeyeceğim, belki 19, 20, 25 yaşında öleceğim. Yaptırayım da mutlu mutlu gideyim. Haksız mıyım? Kimse karışsın istemiyorum. İnsanların hayatına bu kadar karışmaktan vazgeçsinler. İnsanların kendi hayatı, nasıl mutluysa öyle yaşıyor. Karışmayın! Yıl 2022, 2023'e giriyoruz. Kimse kimsenin istediği şekilde hareket etmek zorunda değil. Sosyal medyada 'Samimiyetin gitti' şeklinde yorumlar yapılıyor. Estetik yaptırmak ile samimiyetin hiçbir alakası yok. Karakter meselesi, insanın karakteri değişmesin. İsteyen istediğini yaptırsın. Kim nasıl mutluysa öyle yaşasın. Hepimizin ömrü kelebek gibi, gelip geçiyor. İstanbul'da iş arıyorum. İş bulursam buraya yerleşebilirim. Sosyal medya bir gün biterse köyde teneke toplar satarım. Dağa çıkıp yine kekik toplarım. Ailem için çalışıyorum ama bazen yaranamıyorsun. Bir gün onlara 'madem öyle alın Instagram'ı siz yapın' dedim. Her şey göründüğü gibi kolay değil." demişti.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.