'Fethullah'ın çocuğu' mahkemeye taşındı

'Fethullah'ın çocuğu' mahkemeye taşındı

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, gazeteci Fatih Altaylı'ya hakaret davası açtı.

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, gazeteci Fatih Altaylı'ya dava açtı.

Altaylı, Belözoğlu'nun bir röportajında kullandığı "Bir tane annem var babamdan başka kimsenin elini tutmamış, bir eşim var benden önce kimsenin elini tutmamış şeref istiyorlarsa bizde fazlasıyla var..." ifadeleri sonrası canlı yayında 'Fethullah'ın çocuğu' diyerek sert biçimde eleştirmişti.

Emre Belözoğlu avukatı Mahir Işıkay aracılığıyla Fatih Altaylı’yı şikayet etmişti. 

Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturmayı tamamlayarak Fatih Altaylı hakkında iddianame düzenledi.

 

FATİH ALTAYLI: HAKARET DEĞİL, BAĞLANTISINI SÖYLEDİM

 

Davanın yeni açılmadığını söyleyen gazeteci Fatih Altaylı, konu ile ilgili olarak Odatv'ye değerlendirmede bulundu ve: "Ben ona hakaret etmedim. Fethullah Gülen'le olan ilişkisini söyledim. Madem bunu hakaret sayıyor, neden ilişkisi var o zaman" ifadelerini kullandı.

 

NE OLMUŞTU?

 

12.03.2023 tarihli maçta Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldukları maçın ardından ailesine yönelik yapılan kötü tezahüratlarla ilgili sert açıklamalarda bulunan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu "Babamdan önce başkasının elini tutmamış bir annem ve benden önce kimsenin elini tutmamış bir eşim var. Şeref istiyorlarsa bizde fazlasıyla var. Bunu çok dile getiriyorlar. Önce bir dönsünler de kendilerine baksınlar." demişti.


"EY FETHULLAH'IN ÇOCUĞU"

 

Fatih Altaylı, Emre Belözoğlu'na: "Benim anamın eline el değmemiştir" "karımın eline el değmemiştir", bu mudur şeref, bu mudur haysiyet. Hırsızsındır, alçaksındır, yetim hakkı yiyorsundur, oralarda aranır şeref. Ey Fethullahın çocuğu" demişti.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.