FETÖ, CHP'nin ürünüymüş!..

FETÖ, CHP'nin ürünüymüş!..

Sonunda bu da oldu. Başbakan Binali Yıldırım'ın 'Bizde Bylock kullanan, FETÖ'cü yok” demesinin ardından, Diyanet'e yakınlığıyla bilinen bir sitede 'Laikçilerin darbesi yetmedi bir de laikçilerden türeme FETÖ darbesi ile karşı karşıya kaldık” denildi.

Diyanet’e yakın bir sitede yayınlanan yazıda FETÖ’nün CHP’nin ürünü olduğu iddia edildi.  CHP'nin 6 oku milleti kalbinden vurduğu ve din ile devlet işlerini birbirinden ayırmakla yetinmeyen laikçi kafanın siyasi alanda da boş durmadığı iddia eden yazıda, FETÖ’nün CHP’nin altı okunun ürünü olduğu yazıldı.


İşte 15 Temmuz kanlı darbe girişimini planlayan “ne istediler de vermedik”, “Hedefimiz ortaktı” denilen FETÖ ile mücadelede gelinmek istenen “son noktayı” ortaya çıkaran dinihaberler.com'da çıkan "FETÖ, CHP'nin altı okunun ürünü" başlıklı o yazı:


“Din, dürüst insan ister politikacı adı üzerinde politiktir, çok yüzlüdür. Dindarın siyasette ne işi olur.” Gibisinden sözlerle devletin dışında özel hayatta da dindarın siyasetle olan ilişkisini kesip attılar. 

Bu işi öylesine ileri götürdüler ki dindarların sosyal alanla ilgili tüm bağlarını kopardılar. Adeta ağzını kapadılar. 


Müslüman camisine gidip gelmeli, namazını kılmalı, orucunu tutmalı, bulursa parası hacca gitmeli ama onun dışında hiçbir şeye karışmamalıydı. 



KAMUSAL ALAN ZIRVASI


Hatta kamusal alan deyip Cumhurbaşkanı Ahmet Sezer’in zırvaladığı alana Müslüman dini, imanı ve ibadetinden tamamıyla arınıp girmeliydi.

Değilse kamusal alan kendini çarpardı.

Kamusal alandan dini uzak tutmayı başarmadılar da değil. 28 Şubat’a gelinceye kadar bu konuda oldukça başarılı da oldular. 



CHP’NİN ALTI OKU MİLLETİ KALBİNDEN VURDU



Allah, Peygamber ve Kur’an’dan uzak tutulan yerlere CHP’nin 6 okundan ibaret okları saplandı. Halk evleri açıldı. 


Okulların  tamamı CHP’nin eğitim yuvası, siyasi partilerin tamamı CHP tüzüğüne göre şekillenmek zorunda kaldı.

Sonuç paramparça olmuş bir millet. 



CHP ZİHNİYETİ MİLLETİ PARÇA PARÇA ETTİ



Alevi-Sünni, Sağcı-Solcu, Laik-antiLaik, Kemalist-antiKemalist, Atatürkçü, çağdaş, Komünist, Sosyalist, Ülkücü, Türkücü, Kürtçü, Maocu, Nurcu, Süleymancı, Tarikatçı… gibi yüzlerce grup bir anda ortaya çıkıverdi.



Laikçilerin darbesi yetmedi bir de laikçilerden türeme FETÖ darbesi ile karşı karşıya kaldık. Daha uzak tehlike mezhepler savaşı ise az ötede bekliyor.


Hiçbir şeye çözüm olmayan CHP ve kafa ağrısı olmak ve sorun çıkarmaktan başka bir işe yaramayan Komünistler Ak Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dindar gençliğine karşı çıkıyor.

 

FETÖ CHP’NİN ALTI OKUNUN ÜRÜNÜ


FETÖ sonrası bilinçli dindar gençlik yetiştirme idealiyle camilere bağlı gençlik projesini hayata geçirmeye hazırlanan Diyanetten rahatsız olan Solhaber bu projeyi dinin siyasallaşması olarak ele aldı.


Bu manşetle de yetinmeyen sol haber bir de “Bu plan, akıllara Tayyip Erdoğan'ın okuduğu "Camiler kışla / Minareler süngü" dizelerini getirdi.” deyip Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderme yaptı.



ORAK-ÇEKİÇ İLE ALTI OKTAN ÇEKTİ BU MİLLET



CHP’nin oklarının isabet ettiği, orak çekiçle başı kırılan parçalanan yüzbinlerce insanın hali yetmezmiş gibi cahil bırakılıp sağ ve sol örgütlerin eline düşürülen millet ortada iken komünistler camilerin minarelerinden neden korkar anlaşılır gibi değil.”


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.