‘FETÖ hakimlerinin kararları bozulsun’ MHP'den yeni yasa teklifi

‘FETÖ hakimlerinin kararları bozulsun’ MHP'den yeni yasa teklifi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli’nin yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Feti Yıldız, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MHP İstanbul Milletvekili Yıldız, FETÖ terör örgütü mensubu hakemlerin kararlarının bozulması ve yeniden yargılamaların yapılması gerektiğini ifade etti.

Meclis’te açıklamalarda bulunan Feti Yıldız, 15 Temmuz’da Türk devletinin en büyük ihanetle karşılaştığını söyledi. Terör örgütü FETÖ mensubu hakim ve savcıların adli sistem içerisinde verdiği kararlarla derin yaralar açtığını, yargılamalarında Türk milleti adına karar vermediklerini belirten MHP’li Yıldız, FETÖ’cü hakim ve savcıların imzasının bulunduğu tüm kararların ve dava dosyalarının yeniden incelenmesi gerektiğini vurguladı.

MHP’nin adaylıktan çektiği Kalkan’dan flaş açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldız, FETÖ hakimlerinin ve savcılarının verdiği kararların bozulması için yeni bir yasa teklifi hazırlayacaklarını, bu hazırlayacakları kanun teklifini yakın zamanda Meclis’e sunacaklarını ve tüm siyasi partilerin samimiyetle desteklemesini beklediklerini açıkladı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.