FETÖ için merhamet isteyen Arınç'a Metiner'den sert tepki! 'Gün kripto unsurları deşifre etme günüdür'

FETÖ için merhamet isteyen Arınç'a Metiner'den sert tepki! 'Gün kripto unsurları deşifre etme günüdür'

AK Parti’li eski vekil Mehmet Metiner, FETÖ için merhamet isteyen Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'a tepki gösterdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) eski Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım AK Parti'yi karıştırdı. Arınç’ın paylaşımı bir çok ismin tepkisie neden oldu.

Arınç, Twitter hesabından infaz yasası ile ilgili yaptığı paylaşımında "Rahmetli üstadın dev eseri Reis Bey’den merhameti dinlemek ne güzel" diyerek Necip Fazıl’ın tiyatro oyunundaki bir tiradının olduğu eski bir Türk filmi sahnesini paylaştı.


 bulent-arinc-siyasetcafe.JPG


Arınç, paylaşımının devamında ise Prof. Dr. Faruk Erem’in “Bir Ceza Avukatının Anıları” kitabından alıntıladığı "Suçluyu kazıyınız altından insan çıkar. Amaç suçludaki insanı değil; insandaki suçluyu yok etmektir! Bana öyle geliyor ki adalet yanıldığını anlayınca geri veremeyeceğini baştan almamalıdır" sözlerini paylaştı.

 

SÖZLERİ BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

 

Bülent Arınç, bu paylaşımının ardından büyük tepki çekti. En sert tepkiyi de AK Parti’li eski vekil Mehmet Metiner gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Metiner, “REİS ne demişti: Acırsanız acınacak hale düşersiniz! aynı merkezin adamları merhamet sömürüsü yaparak içerdeki FETÖ’cüleri kurtarmak için sahnedeler yine! Gün, 15 Temmuz ruhunu kuşanarak topyekun ses yükseltme günüdür. Kripto unsurları deşifre etme günüdür. Haydi Bismillah!” diye yazdı.

 

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.