FETÖ itirafçısı Gülerce noktayı koydu! Cumhur İttifakı kesin bitti

FETÖ itirafçısı Gülerce noktayı koydu! Cumhur İttifakı kesin bitti

Gazeteci – Yazar Hüseyin Gülerce, Cumhur İttifakı’na ilişkin çok çarpıcı ifadeler kullandı. İşte haberin ayrıntıları;

Hükümete yakınlığıyla bilinen Star Gazetesi yazarlarından Hüseyin Gülerce, AK Parti ve MHP ittifakının bir daha olmayacağını iddia etti.

MHP ve AK Parti arasında kurulan ‘Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde devam etmeyeceğinin hem Devlet Bahçeli hem de Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması sonrası, ittifakı gelecekte nasıl seyredeceği merak konusuyken, Hüseyin Gülerce’den konuyla ilgili ilginç bir değerlendirme geldi.

Fethullah Gülen cemaatinin 40 yıllık sözcüsü olarak bilinen ancak 17-25 Aralık’la başlayan kavga süreci sonrası AK Parti saflarına geçen Star Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, “Cumhur İttifakı, gönüller derin yara aldığı için bir daha olmayacak” derken, ittifakın “başka formatlar”da devam edeceğini belirtti.

Yazısında önce “siyaset dersi” veren Hüseyin Gülerce, “Siyaset, çok kişi için beklentilerin hapishanesidir. Hür olduğunu zannedenlerin açık hava hapishanesi… “Siyaset; ilkeler üzerinden, tam da milletin istediği istikamette güzel güzel yol alınırken olmadık yerde arabanın devrilmesidir… Güzelliği bir sivilce, zenginliği bir kıvılcım, siyaseti de bir hesap bitiriverir” ifadelerini kullandığı yazısının devamında şöyle dedi:

“Ne oldu, nasıl oldu da ittifak yıkıldı, sorusunun bir cevabı, siyasetin doğasında aranmalıdır.

Cumhur İttifakı, gönüller derin yara aldığı için bir daha olmayacak. Ancak milletimizin yakaladığı bu güzellik, başka formatlarda, daha geniş sahalarda, köy köy, mahalle mahalle, şehir şehir bütün ülke sathında -Allah’ın izniyle- tahkim edilecektir.

15 Temmuz FETÖ ihanetine, iç-dış bütün şer şebekelerine karşı Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Boşnak, Arnavut, Roman, Sünni, Alevi kardeşliğimiz, en büyük gücümüzdür.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu güce yaslanıyor, milletimize yaslanıyor.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.