FETÖ, Özgür Özel ve Sözcü işbirliğiyle 'Emin Şen' operasyonu! Neden hedefte?

FETÖ, Özgür Özel ve Sözcü işbirliğiyle 'Emin Şen' operasyonu! Neden hedefte?

FETÖ ve CHP medyası tarafından eski paylaşımları gündeme getirilen Emin Şen'in 'Anıtkabir' konulu tweetlerinin Habertürk yazarı Oray Eğin tarafından yapılan paylaşımlara tepki amaçlı paylaşıldığı ortaya çıktı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in ‘Bir dosya açıklayacağım, öldürülme tehlikem var’ diyerek tüm Türkiye’nin dikkatini çektiği ancak açıkladığında ise alay konusu olduğu meşhur dosyanın yankıları devam ediyor.

Özel’in “Ebabil harekatı adı altında 8 bin sosyal medya hesabını yönetiyor” dediği Emin Şen’in 10 yıl önceki tweetlerinin ekran görüntüleri ile FETÖ’cülükle itham edilmesi ise tam bir akıl tutulması örneği…

Sözcü gazetesinin de bugün manşetten verdiği paylaşımlarla ilgili İçişleri Bakan Danışmanı Emin Şen’den flaş açıklamalar geldi.

 

‘FETÖ’YLE DALGA GEÇEN TWEETLER’


Şen, söz konusu haberler sonrası yaptığı açıklamada “10 yıl önce FETÖ’yle ve organizasyonlarıyla dalga geçen, sarkastik bir dille yazılmış, zihinlerindeki başaramayacaklarını ifade eden tweetlerden FETÖ’cülük çıkartma gayreti tam da Eminimsi hesabında dalga geçilmelik bir durum.” dedi.

 

‘MÜCADELEYİ NASIL KESİF YAPTIĞIMIZI EN İYİ FETÖ’CÜLER BİLİR’


“Tam da bu dalga geçme tweetleri okudukça çıldıran firari FETÖ’cü Emre Uslu “24 saat cemaate söven birinin ofisi” deyip ofisimizin adresini paylaşmıştı. Bu dalga geçilen tweetleri FETÖ’cülük olarak yaftalamak, en iyimser yorumla FETÖ’cü teröristlerle aynı noktada buluşmaktır.” ifadesini kullanan Şen, sözlerini şöyle sürdü:

“FETÖ’nün 2023 hayali ve onların zihnindekileri ifşa eden bir tweeti de Anıtkabir’e bağlamak tam da o hesapta söylenen gibi FETÖ zihniyetidir. Bizim mücadeleyi nasıl kesif yaptığımızı en iyi FETÖ’cüler bilir… Dostlarınız olduğu için sorabilirsiniz.”

 

EMRE USLU’DAN ÖZGÜR ÖZEL’E ‘ROL ÇALMA‘ GÖNDERMESİ


Firari FETÖ’cü Emre Uslu’nun 2013 yılında ortaya attığı iftiraları tekrar eden CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’e ‘Bak gör büyük icraat diye anlattığın ifşaları adını adresini vererek kim açıklamış. Hem de 10 yıl önce” diyerek sitem etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

di.JPG

 

10 YILDIR AYNI YALANLAR


Cevheri Güven, Said Sefa, Emre Uslu gibi firari FETÖ’cü teröristler tarafından 10 yıldır hedef gösterilen Emin Şen, 15 Temmuz döneminde sosyal medya ifşaları ile FETÖ ve Türkiye’deki uzantılarını zora sokacak ifşalar yapmıştı.

 

eee-005.JPG

 

EMİN ŞEN’DEN FLAŞ AÇIKLAMA: ‘ANITKABİR MANİPÜLASYONU ALÇAKLIKTIR’


Sözcü gazetesinin FETÖ iddialarıyla kendisini hedef almasına tepki gösteren Emin Şen ise, şu ifadeleri kullandı:

 

'Üç gün önce, açıklayacaklarımla ilgili hayati tehlikem var diyerek tüm Türkiye’yi açıklamasına kilitlemeye çalışan tam tabiriyle “trollük “ yapan Özgür Özel topluma karşı rezil olunca başka bir yalana sarıldı.

Bütün açıklamasını bir sosyal medya danışmanına ve tamamen yalanlara dayandıran bu zat şimdi de 10 yıl önce, yine Haydarpaşa yangınında hükümete yönelik Oray Eğin’in iftirasına sosyal medyada ironi ile verilen ve Eğin’in tweetini silmek zorunda kaldığı cevabı alıp Anıtkabir manipülasyonu yapmak alçaklıktır, büyük balon elimizde patladı “troll gazetelerimizle” buradan yürüyelim çirkefliğidir.

 

u-021.JPG

 

10 yıl önce fetöcü Emre Uslu’nun attığı tweetle “cemaate” hakaret ettiğimiz ve fetönün sosyal medyada yaptığı operasyonlara bu milletin evladı olarak sessiz kalmadığımız için iş adresimiz hedef gösterilen, yine bizi Selam Tevhid davasında sanık yapan fetönün yaptıklarını manşete taşımak o günlerde hükümetin gitmesi için fetöyü destekleyen Sözcü gazetesine yakışır…

Bu manşetlerin, asıl görevini yapmaktan aciz suyun başında olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde hazırlandığı da ayrı bir tartışma konusudur.

Trolcülüğün nasıl olduğu, boş çıkan bir iftiranın dün ve bugün pkksever medya dahil tüm candaş medyaya taşınması ispatıdır.

Anıtkabir bizimdir.
Anıtkabir’i yapan Menderes’tir.
Karşı çıkan ise rezilliklerini bu iftiraya sığdıran zihniyet sahipleridir.

Sözcü gazetecisi ve iftira sahipleri ile ilgili avukatım gerekli suç duyurusunda bulunacaktır.'

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.