FETÖ propagandası yaptığı iddia edilen Kurtlar vadisi yeniden yayınlanıyor

FETÖ propagandası yaptığı iddia edilen Kurtlar vadisi yeniden yayınlanıyor

FETÖ propagandası yaptığı iddia edilen ve bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisi, Kurtlar Vadisi Kaos ismiyle tekrar ekranlara dönüyor.

Bir dönemin çok izlenen dizisi Kurtlar Vadisi tekrar ekranlara dönüyor.

Daha önce Kurtlar Vadisi, Kurtlar Vadisi Terör ve Kurtlar Vadisi Pusu olarak ekrana gelen dizi bu sefer Kurtlar Vadisi Kaos adı ile izleyenlerle buluşacak.

Show TV'de ekrana getirilecek olan Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin 2021 yılının Şubat ayında yayına gireceği iddia edildi.

 

FETÖ PROPAGANDASI YAPTIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

 

"Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla ekrana gelen ve yayınlandığı dönem insanları şiddete yönelttiği için tepkilerin hedefi olan Kurtlar Vadisi, FETÖ'nün kumpasları sırasında adeta kumpaslara destek olan sahneler yayınlamıştı.

Dizi, devleti ele geçiren FETÖ'cü yapılanmaya karşı en ufak eleştiride bulunmazken FETÖ'cülerin hedef aldıklarını dizi içerisinde kötü karakterlerle özdeşleştiriliyordu.

Hatta Taraf gazetesinin 29 Kasım 2008 tarihli sayısında "Polat Alemdar Ergenekonla mücadele ediyor” başlığıyla haber çıkmıştı. Haberde, "Kurtlar Vadisi dizisinin 'ideolojisi' de yeniden dizayn edildi ve Taraf’ın görüşlerine yakın bir konuma getirildi" denilmişti.

 

DARBE GİRİŞİMDEN 2 AY ÖNCE İNTERNET ADRESİ ALINMIŞTI

 

Polat Alemdar’ın Ergenekonla mücadelesi olarak sunulduğu yazıda, "Ergenekon örgütünün" başı olarak gösterilen İskender Büyük tiplemesinin bu gazeteye kızması vurgulanmıştı.

Kurtlar Vadisi'nin yapım şirketi Pana Film, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından "Kurtlar Vadisi Darbe" isimli filmin çekileceğini duyurmuş ancak "kurtlarvadisidarbe.com" isimli internet adresinin 15 Temmuz darbe girişiminden yaklaşık 2 ay önce 18 Mayıs tarihinde satın alındığı ortaya çıkmıştı.

Dizinin başrol oyuncusu ve yapımcısı Raci Şaşmaz, sonraları inşaat işine girmiş ve yüzlerce kişiyi mağdur etmişti. Fikirtepe’deki 131 kentsel dönüşüm mağdurunun şikâyeti üzerine başlayan soruşturmada Raci Şaşmaz’ın da aralarında bulunduğu 13 kişi, ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan yargılanmıştı.


YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum