FETÖ'cü firari Emre Uslu'dan PKK propagandası! İhanet kusmaya devam ediyor

FETÖ'cü firari Emre Uslu'dan PKK propagandası! İhanet kusmaya devam ediyor

FETÖ'cü Emre Uslu, PKK'nın terör örgütü olmadığını iddia ederek "Amerikalılar ile savaşıp PKK'nın kurduğu devleti mi yıkacaksınız" sözleriyle PKK propagandası yaptı.

Firari FETÖ'cü Tarık Toros'un başlattığı algı oyunlarına bir diğer FETÖ militanı Emre Uslu'da yayınladığı video ile ortak oldu.

FETÖ firarisi Tarık Toros, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirdiği Barış Pınarı Harekatına ilişkin skandal açıklamalarda bulunmuştu.

Terör örgütü YPG'ye destek veren ve Türkiye'nin gerçekleştirdiği operasyonla ilgili algı operasyonu yapan FETÖ'cü Toros, "Barış Pınarı diyorsunuz, pınar mı bataklık mı göreceğiz." sözleriyle Türkiye'nin gücünü küçümsemeye kalkmıştı.

Toros'un ardından FETÖ'cü Emre Uslu'da PKK'ya vurulan darbeden rahatsız oldu. Adeta PKK'nın sözcülüğüne soyulan ve PKK'nın terör örgütü olmadığını iddia eden Uslu, "PKK uluslararası bir aktördür" zırvasında bulundu.

 

 

PKK'nın Suriye'de devlet kurduğunu söyleyen firari militan "Amerikalılar ile savaşıp PKK'nın kurduğu devleti mi yıkacaksınız" sözleriyle PKK'nın propagandasını yaptı.

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum